23rd، جولای 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
در دیدار اعضای شورای شهر دزفول

امام جمعه دزفول: ما وارث خون شهدا و ایثارگری جانبازان هستیم اگر بر مبنای ظلم حرکت کنیم قطعا خداوند با ما معامله دیگری خواهد کرد.

کارها باید با دقت صورت گیرد تا وظایف و مسئولیتها به درستی انجام شود.

زمان انتشار: 23rd, جولای 2023 ساعت 12:00 ب.ظ | کد خبر: 95672

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” حجه‌الاسلام والمسلمین بهرام پور امام جمعه دزفول در دیدار اعضای شورای شهر دزفول گفت: انسانها همه وسیله هستند و خداوند به آنها فرصت می‌دهد که استفاده کنند، تلاش انسانها می‌باشد که می‌تواند فرصت جدید بسازد و یا اگر تلاش خداپسندانه‌ای نباشد فرصتها از او گرفته می‌شوند؛ باید چنین نگاهی به فرصتها داشت.

امام جمعه دزفول با اشاره به اینکه انسان با دست خود می‌تواند فرصت سازی یا فرصت سوزی کند، افزود: تعامل و محبت انسانها به هم و دعای خیر پشت سر بسیار اهمیت دارد، اعتقاد ما بر این است که انسان وسیله هست، گاهی افرادی بسیار تلاش می‌کنند و برنامه ریزی و سیاست بازی دارند ولی از دیدگاه امیرالمؤمنین خداوند اراده‌های بلند را در هم می‌شکند، که مقصود فرعونها هستند.

حجه‌الاسلام والمسلمین بهرام پور تصریح کرد: به فرموده پیامبر فرصتی که به انسان داده می‌شود با کفر ماندگاری دارد ولی اگر در حکومتی ظلم ریشه بدواند خیلی زود فروخواهد پاشید چون در جامعه سرایت می‌کند.

امام جمعه دزفول ضمن بیان مصادیقی ملموس از ظلم اظهار داشت: ما وارث خون شهدا و ایثارگری جانبازان هستیم اگر بر مبنای ظلم حرکت کنیم قطعا خداوند با ما معامله دیگری خواهد کرد.

امام جمعه دزفول به مسئولیت سنگین شورای شهر اشاره کرد و ادامه داد: نظارت بر شهر و شناسایی مشکلات در همه عرصه‌ها، برنامه ریزی برای رفع مشکلات، توزیع اعتبارات برای رفع مشکلات با در نظر گرفتن اولویت، نظارت بر هزینه کرد منابع، و نظارت بر انجام درست کار همه از وظایف شورای شهر می‌باشد.

حجه‌الاسلام والمسلمین بهرام پور با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای توسعه اسلامی شهر که در پی آن سلامت بوجود می‌آید تصریح کرد: کارها باید با دقت صورت گیرد تا وظایف و مسئولیتها به درستی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: باید به تمام امامزادگان و شهدا اهمیت ویژه‌ داد ولی اولویت اول احیاء که مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و ایشان شخصا به زیارت این محل آمده‌اند مسجد کجبافان مزار محمد جولای دزفولی از سربازان حقیقی و مستند امام زمان است.

امام جمعه دزفول افزود: مسجد کجبافان باید تبدیل به پایگاه مهدویت شود و دور‌ه‌های آموزشی مهدویت در جنوب کشور در این مکان برگزار شود.

حجه‌الاسلام والمسلمین بهرام پور گفت: یکی از برنامه‌ها باید تبدیل شهرستان از گردشگری تفریحی به گردشگری مذهبی باشد که مغفول مانده است.

وی تأکید کرد: باید ظرفیتهای مختلف در عرصه‌های مختلف چون عرصه‌های تاریخی، معماری، کشاورزی، علمی مورد توجه قرار گرفته و از این راه درآمدهای فراوانی برای شهرستان کسب کرد.