به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” حجهالاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه و رییس هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول در مصاحبه تلفنی شبکه سلامت صدا و سیما در خصوص انجام کار خیر در جامعه گفت: در فرهنگ قرآنی و در روایت به سبقت در کار خیر بسیار توصیه شده است.
رییس هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول افزود: در قرآن آمده است که «در انجام کار خیر نسبت به همدیگر سبقت بگیرید در هر حالتی که باشید» که نکته قابل تأملی است و همچنین امام حسین(ع) در روایتی دارد که «در انجام کارهای خیر بر یکدیگر سبقت بگیرید و در سود بردن از پاداشهای اخروی شتاب ورزید».
امام جمعه دزفول گفت: در حالی که عجله و شتاب در کارها نهی شده است به شتاب در کار خیر توصیه شده است و شاید یکی از علل توصیه به شتاب در کار خیر این است کار خیر موجب استحکام پیوندهای اجتماعی در جامعه میشود.
حجهالاسلام والمسلمین قاضی اظهار داشت: مردم متدین شهرستان دزفول تربیت شده علمایی هستند که خود در کار خیر پیشی گرفتهاند، همانگونه که در دفاع مقدس تربیت دینی مردم در محضر علما موجب مقاومت اسطورهای آنها شد، در کار خیر هم همین گونه میباشد.
وی تصریح کرد: عالمان دینی دزفول خود بانی و پیشقدم در انجام امور خیر بودند از جمله اینکه آیت الله نبوی از مراجع تقلید شهرستان دزفول خود بیمارستانی با نام بیمارستان آیت الله نبوی ساخت.
امام جمعه دزفول گفت: مجمع خیرین سلامت دزفول بیمارستا ن بزرگی به نام بیمارستان سرطانی امام حسن مجتبی(ع) ساختهاند که در این بیمارستانی صندوقی برای دریافت وجه از بیماران ندارد و تمام مراحل درمانی بیماران کاملا رایگان صورت میگیرد.
رییس هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول خاطرنشان کرد: مجمع خیرین سلامت دزفول یکی از مجامع بسیار فعال میباشد؛ در هفته گذشته نیز با حضور دکتر شهریاری رییس مجمع خیرین سلامت کشور چندین پایگاه سلامت در دزفول بهره برداری شد.
حجهالاسلام والمسلمین قاضی با اشاره به اینکه خیرین در دزفول حدود ۱۲۷ میلیارد تومان هزینه کردهاند افزود: مجمع خیرین سلامت دزفول ۵ مرکز جامع سلامت، ۱۱ پایگاه سلامت، ۶ پایگاه اورژ انس، ۲ خانه بهداشت و خدمات دیگری که در کرونا بسیار چشمگیر بود انجام دادند.
امام جمعه دزفول اظهار داشت: یکی از نکات مهم و کلیدی، هماهنگی و هم سویی مجمع خیرین سلامت دزفول با دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان است و خیر این همدلی و همراهی به مردم رسیده است.
وی تأکید کرد: کار خیر در جامعه موجب فزونی رزق و روزی میشود، با انجام کار خیر نه تنها مال انسان کم نمیشود بلکه بنا بر سنت الهی از جهاتی دیگر خیر و برکت در رزق و روزی انسان قرار داده شده و به احسن وجه جبران میشود.
امام جمعه دزفول اظهار داشت: کار خیر در جامعه در حال نهادینه شدن است که میتواند برای جامعه خیر و برکاتی داشته باشد، یکی از شاخصهای رشد و ترقی و کمال هر جامعه نهادینه شدن کار خیر در آن جامعه میباشد.