20th، می 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
در آستانه 4 خرداد روز ملی مقاومت و پایداری و دهه کرامت

بخشهایی از بیمارستان تأمین اجتماعی شهرستان دزفول افتتاح و مؤسسه حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی در شهرستان راه اندازی شد.

امام جمعه دزفول: خدمت رسانی به مردم با امور دنیوی قابل سنجش نیست.

زمان انتشار: 20th, می 2023 ساعت 11:59 ق.ظ | کد خبر: 95182

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” در آستانه آغاز دهه کرامت و روز ملی مقاومت و پایداری روز دزفول با حضور حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول و مسئولین شهرستان بخشهایی از بیمارستان تأمین اجتماعی شهرستان دزفول افتتاح و به بهره برداری رسید.

امام جمعه دزفول در افتتاح و بهره برداری از بخش جراحی و بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان تأمین اجتماعی ضمن تقدیر از تلاشها و خدمات ارائه شده گفت: خدمت رسانی به مردم از جمله کارهایی است که با امور دنیوی قابل سنجش نیستند.

همچنین با حضور حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این دانشگاه، مؤسسه خیریه حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی راه اندازی شد.