21st، می 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
در آستانه دهه کرامت و 4 خرداد روز پایداری و مقاومت روز دزفول

با حضور امام جمعه دزفول و مسئولین شهرستانی و استانی چندین طرح در حوزه آبفا بهره برداری و یا کلنگ زنی شد.

امام جمعه دزفول: باید از فرصتی که توفیق خدمت به مردم را داریم به خوبی استفاده کنیم.

زمان انتشار: 21st, می 2023 ساعت 11:58 ق.ظ | کد خبر: 95174

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” در آستانه آغاز دهه کرامت و روز ملی مقاومت و پایداری روز دزفول، به منظور چشاندن طعم شیرین مقاومت به شهروندان، با حضور حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول و مسئولین شهرستانی و استانی افتتاحیه‌ها و کلنگ زنی‌هایی در شهرستان دزفول صورت گرفت.

امام جمعه دزفول ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت کریمه اهل بیت(س)، روز ملی پایداری و مقاومت روز دزفول را گرامی داشت و گفت: خدمات و تلاشهای مدیران و بزرگوارانی که برای خدمت رسانی به مردم که شایسته خدمت هستند قابل تقدیر است.

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی افزود: باید توفیق خدمت را قدر دانست و از فرصتی که توفیق خدمت به مردم را داریم به خوبی استفاده کنیم.

شایان ذکر ا ست ۱۰ طرح آبرسانی که شامل بهره برداری از ۷ پروژه آبرسانی در نقاط شهری و روستایی و آغاز عملیات اجرایی ۳ پروژه آبرسانی نقاط روستایی؛ آغاز عملیات اجرایی ۳ طرح شبکه جمع آوری و انتقال فاضلاب در بافت قدیم و افتتاح تصفیه خانه جنوب از جمله خدمات اجتماعی به شهروندان می‌باشد.