19th، می 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com

شناخت کریمه اهل بیت(س) یکی از مهمترین روشهای تربیتی و اخلاقی در الگوسازی برای انسانها است. +متن کامل خطبه‌ها

مردم باید با ترویج الگوهای حسنه که قرآن و ائمه اطهار علیهم السلام معرفی کرده‌اند جامعه را در مسیر رشد و تعالی قرار دهند.

زمان انتشار: 19th, می 2023 ساعت 6:50 ب.ظ | کد خبر: 95149

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز“ در آستانه دهه کرامت نماز عبادی سیاسی جمعه دزفول با حضور اقشار مختلف مردم متدین و ولایت مدار دزفول، به امامت حجه‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی قاضی امام جمعه دزفول با رعایت شیوه‌نامه‎‌های بهداشتی در مصلای امام علی(ع) قرارگاه فرهنگی این شهرستان برگزار شد.

اجتناب از پرهیزکاری بدبختی هر انسانی را در پی خواهد داشت

خطیب جمعه دزفول در خطبه اول نماز با دعوت همه به تقوای الهی گفت: اجتناب از پرهیزکاری بدبختی هر انسانی را در پی خواهد داشت.

وی افزود: قرآن کریم در سوره نور می‌فرماید “إِنَّ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُوا فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَهِ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِیمٌ”؛ بی تردید کسانی که به زنان مؤمنه نسبت‌های ناروا می‌دهند در حالیکه که آنها از شدت ایمان، از بی عفتی و گناه بی‌خبرند، در دنیا و آخرت لعنت می‌شوند، و برای آنان عذابی برزگ است.

شناخت کریمه اهل بیت(س) یکی از مهمترین روشهای تربیتی و اخلاقی در الگوسازی برای انسانها است

امام جمعه دزفول در ادامه این خطبه با اشاره به دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه(س) به تبیین معارف شناختی آن حضرت پرداخت و گفت: شناخت کریمه اهل بیت(س) یکی از مهمترین روشهای تربیتی و اخلاقی در الگوسازی برای انسانها است.

«خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِینَ»

وی افزود: قرآن کریم در سوره اعراف می‌فرماید: «خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِینَ» ای پیامبر با آنهایی که رفتاری نامناسب دارند؛ عفو و گذشت را پیشه کن، و به کار پسندیده فرمان ده، و از نادانان روی بگردان.

قرآن کریم یکی از محورهای اساسی برای تربیت انسان است

امام جمعه دزفول از قرآن کریم به عنوان یکی از محورهای اساسی برای تربیت انسان نام برد و اضافه کرد: عوامل مختلفی اعم از وراثت و محیط در تربیت انسان مؤثر است اما الگوهای انسانی در پرورش، و رشد و تربیت انسانها بسیار مهم است.

عقربه دلها دائم به سمت الگوها چرخش دارد اما این نگاه ممکن است از جهت مثبت و یا منفی باشد

امام جمعه دزفول بیان داشت: عقربه دلها دائم به سمت الگوها چرخش دارد اما این نگاه ممکن است از جهت مثبت و یا منفی باشد.

در جنگ روایتها نیروهای سالم از نکات مثبت و نیروهای منحرف از موضوعات منفی الگو می‌گیرند

وی افزود: در جنگ روایتها نیروهای سالم از نکات مثبت و نیروهای منحرف از موضوعات منفی الگو می‌گیرند.

همه باید الگوهای صالح را بشناسیم و بشناسانیم

امام جمعه دزفول با تأکید بر این نکته همه باید الگوهای صالح را بشناسیم و بشناسانیم گفت: مردم باید با ترویج الگوهای حسنه که قرآن و ائمه اطهار علیهم السلام معرفی کرده‌اند جامعه را در مسیر رشد و تعالی قرار دهند.

وظیفه خطیر مبلغین معرفی احکام نورانی اسلام و زیبایی‌های ائمه اطهار علیهم السلام است

وی افزود: اگر احکام نورانی اسلام و زیبایی‌های ائمه اطهار علیهم السلام به درستی به مردم معرفی شوند بی شک جامعه پیروی خواهد کرد و این وظیفه خطیر به عهده مبلغین است.

در بین فاطمیات حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت معصومه(س) الگوهای ارزشمندی برای هدایت بانوان هستند

امام جمعه دزفول الگوگیری از ائمه اطهار علیهم السلام را برای انسانها امری لازم دانست و افزود: در بین فاطمیات حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت معصومه(س) الگوهای ارزشمندی برای هدایت بانوان هستند.

امام جمعه دزفول با بیان داستانی درباره مقام علمی حضرت معصومه(س) بر ضرورت بصیرت بیشتر به ائمه اطهار که باعث تشخیص حق از باطل می‌شود تأکید کرد.

خطبه دوم: جوهره تقوا دو چیز است یاد خدا و یاد روز قیامت

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی در خطبه دوم نماز با دعوت به تقوای الهی گفت: جوهره تقوا دو چیز است اینکه انسان همیشه به یاد خدا باشد و خدا را حاضر و ناطر بر اعمال خود بداند و دیگر اینکه همواره به یاد مرگ و حساب روز قیامت باشد.

مردم دزفول به واسطه اعتقاد و ایمان خود مقابل دشمن ایستادند

امام جمعه دزفول چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری مردم دزفول را یادآور شد و اظهار کرد: این مردم در دوران دفاع مقدس خوش درخشیدند و مقاومت آنها باعث شد که یک روز در تقویم جمهوری اسلامی به نام دزفول نامگذاری شود.

وی مردم دزفول را بواسطه وجود عالمان برجسته نظیر نبوی‌ها، انصاری‌ها، بیگدلی‌ها، قاضی‌ها، معزی‌ها و دیگر علما، تربیت یافته مکتب اهل بیت(ع) دانست و افزود: این مردم به واسطه اعتقاد و ایمان خود مقابل دشمن ایستادند و حماسه آفریدند.

تبیین شخصیت آیت الله شیخ مرتضی انصاری(ره)

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی با اشاره به شخصیت آیت الله شیخ مرتضی انصاری بیان کرد: عظمت این عالم برجسته جهان به حدی بالا است که نمی‌توان در یک خطبه آن را بیان کرد بلکه باید در مراسمی در شأن ایشان، به این عظمت پرداخته شود.

برنامه‌های متعدد و متنوعی به مناسبت چهارم خرداد برگزار می‌شود

امام جمعه دزفول با بیان اینکه برنامه‌های متعدد و متنوعی به مناسبت چهارم خرداد برگزار می‌شود، اظهار کرد: طرح‌های مختلفی به همین مناسبت در شهرستان دزفول در راستای خدمت به مردم بهره برداری می‌شود و فرمانده کل ارتش نیز در مراسم محوری چهارم خرداد در دزفول سخنرانی خواهد کرد.

وی افزود: مراسم گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری و روز دزفول در شهرهای مختلف نظیر مشهد، قم، تهران و کرج نیز برگزار می‌شود.

قدردانی از مردم بخاطر تشییع باشکوه شهیدان قاطمه باف و کایدخورده ۲ شهید تازه تفحص شده دزفول

امام جمعه دزفول بازگشت شهیدان سید منصور قاطمه باف واحمد کایدخورده ۲ شهید تازه تفحص شده دزفول و برگزاری آیین تشییع و خاکسپاری پیکرهای مطهر آنها را یادآور شد و بیان کرد: مراسم باشکوهی با حضور پرشور مردم قدرشناس دزفول برای این شهیدان برگزار شد که جای قدردانی دارد.

وی ادامه داد: این شهیدان هم با شهادت و هم با بازگشت خود به مردم کمک کردند و نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.

آزادسازی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس است

خطیب جمعه دزفول همچنین با اشاره به سوم خردادماه سالروز فتح خرمشهر اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس است.

وی افزود: صدام با توجه به استحکاماتی که در خرمشهر زده بود ادعا کرد که ایران هرگز نمی‌تواند خرمشهر را آزاد کند و اگر بتواند این کار را انجام دهد کلید بصره را به ایران خواهد داد.

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی گفت: رزمندگان با یاری خداوند متعال توانستند در عملیات بیت المقدس با یک حمله سریع و تقدیم شهدا خرمشهر را آزاد کنند.

وی با بیان اینکه ۳۸ کشور دنیا صدام را در جنگ با ایران پشتیبانی می‌کردند، افزود: بعثی‌ها روی در و دیوار شهر خرمشهر نوشته بودند آماده‌ایم که بمانیم ولی به تعبیر امام راحل خرمشهر را خدا آزاد کرد.

دریانوردی نیروی دریایی ارتش با ناوشکن کاملا ایرانی به دور دنیا اقتدار نیروهای مسلح را به رخ دشمن کشید

امام جمعه دزفول دریانوردی نیروی دریایی ارتش با ناوشکن کاملا ایرانی به دور دنیا را اتفاقی بسیار مهم قلمداد کرد و گفت: این مانور، اقتدار نیروهای مسلح را به رخ دشمن کشید.

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی با بیان اینکه دشمن نمی‌خواهد ایرانیان احساس غرور ملی داشته باشند، افزود: این گروه از دریانوردان ایران اسلامی با اقتدار تمام این مانور بزرگ را انجام دادند و با موفقیت طبق زمان بندی تعیین شده به کشور بازگشتند و باعث افتخار شدند.

وی با اشاره به متمرکز شدن دشمن روی حرکت این ناوشکن ایرانی و نحوه سوختگیری آن در طول مسیر ادامه داد: حرکت ناوشکن ایرانی به دور دنیا اقتدار نیروهای مسلح را به رخ دشمن کشید.

امام جمعه دزفول با اشاره به شکست اسرائیل در مقابل جبهه مقاومت در جنگ اخیر و پذیرش آتش بس اظهار کرد: دزفول فرهنگ ایستادگی و مقاومت را در دفاع مقدس نهادینه کرد.

حضور بشار اسد در اجلاس سران عرب پیروزی برای جبهه مقاومت و شکست برای اسرئیل و آمریکا است

وی حضور بشار اسد رئیس جمهور سوریه در عربستان برای شرکت در اجلاس سران عرب را یادآور شد و افزود: همه این اتفاقات، پیروزی برای جبهه مقاومت و شکست برای اسرئیل و آمریکا است.

مسئولان برای مقابله با گرانی‌ها احساس تعهد داشته باشند

خطیب جمعه دزفول در فرازی دیگر از این خطبه با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مبارزه با گرانی‌ها و تورم گفت: متأسفانه قیمت برخی اجناس نظیر مرغ روزانه افزایش می‌یابد حال آنکه تولید خودمان است و به تحریم ربطی ندارد.

وی با انتقاد از افزایش کرایه خانه‌ها گفت: در حالی که به طور رسمی افزایش کرایه خانه در تهران ۲۵ درصد و شهرستان‌ها ۲۰ درصد اعلام شده ولی متأسفانه گوش شنوایی نیست و دلالان برای کسب سود بیشتر در افزایش قیمت‌ها نقش دارند.

امام جمعه دفول خواستار نظارت بیشتر بر این موضوع شد و افزود: مسئولان باید برای تحقق شعار سال و مقابله با گرانی‌ها احساس تعهد داشته باشند.

امامزادگان، سرمایه‌های فرهنگی هستند

امام جمعه دزفول روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه را یادآور شد و بیان کرد: مسئولان فرهنگی شهرستان دزفول باید برای گرامیداشت این روز برنامه ریزی مناسبی داشته باشند.

وی ادامه داد: امامزادگان سرمایه‌های فرهنگی هستند و در سبک زندگی دینی مردم اثر دارند از این رو باید به مردم شناسانده شوند.

معرفی شعبه مؤسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری‌های مادرزادی در دزفول 

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی راه اندازی شعبه مؤسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری‌های مادرزادی در دزفول را یادآور شد و بیان کرد: این مؤسسه هر کودکی که به طور مادرزادی دارای مشکل جسمی باشد را به صورت رایگان جراحی و درمان می‌کند.

وی ادامه داد: این مؤسسه در ۱۹ استان و بیش از ۴۰ شهرستان شعبه زده و همه کودکان دارای مشکل جسمی از هر قومیتی را درمان می‌کند ضمن اینکه هزینه ایاب و ذهاب و اسکان همراهان بیمار را نیز تقبل می‌کند.

همه آحاد جامعه در برابر جوانی جمعیت مسئولیت دارند

امام جمعه دزفول با اشاره به هفته جوانی جمعیت اظهار کرد: همه آحاد مردم در برابر جوانی جمعیت مسئولیت دارند.

وی افزود: زوج‌های جوان مسئولانه به موضوع جوانی جمعیت بپردازند و گرانی را بهانه‌ای برای خودداری از فرزندآوری قرار ندهند.

امام جمعه دزفول گفت: مسئولان نیز باید متعهدانه تصمیم‌هایی برای تشویق زوج‌های جوان برای فرزندآوری بگیرند.

فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه تقویت شود

امام جمعه دزفول با اشاره به حضور رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب گفت: فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه تقویت شود.

بهترین هدیه کتاب است و انتظار می‌رود کتاب‌های مفیدی به مناسبت روز دختر برای دختران تهیه و اهدا شود

وی با تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر افزود: بهترین هدیه کتاب است و انتظار می‌رود کتاب‌های مفیدی به مناسبت روز دختر برای دختران تهیه و اهدا شود.

سفر دبیر ستاد امر به معروف استان خوزستان به دزفول

امام جمعه دزفول با اشاره به سفر دبیر ستاد امربه معروف استان خوزستان به دزفول اظهار کرد: انتظار می‌رفت هماهنگی‌هایی در این خصوص صورت می‌گرفت تا مطالبات گروه‌های مردمی به ایشان منتقل و در استان مطرح شوند.

متن کامل خطبه‌ها:

خطبه اول:

سَلامُ عَلَیْکُم جَمیعاً ورَحْمَهُ الله وبَرَکاتُهُ

اَعُوذُ بِاللّهِ مِن الشیطان الرَّجیم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

عِبادَاللّه، بندگان خدا، خواهران و برادران ایمانی، اُوصِیکُم وَنَفسی بتَقوَى‌اللّه، همه شما و خودم را دعوت به رعایت تقوای الهی می‌نمایم.

بی تقوایی و دوری جستن از پرهیزگاری، فلاکت و بدبختی هر انسانی را در پی ‌خواهد داشت؛ خدای متعال در سوره نور بعنوان یکی از موارد بی‌تقوایی می‌فرماید: إِنَّ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُوا فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَهِ کسانی به زنان مؤمنه نسبتهای ناروا می‌دهند در حالی که آنها بی‌خبر و غافل هستند مورد لعنت خدای متعال در دنیا و آخرت قرار می‌گیرند و خداوند آنها را شدیداً عذاب خواهد کرد.

امیدواریم که خدای متعال به ما توفیق بدهد که ما در زمره پرهیزگاران باشیم و تقوا و خداترسی را در همه عرصه‌های زندگی، سرمشق و سرلوحه خود قرار بدهیم ان‌شاءالله.

ما معمولاً این روش را به دنبال می‌کنیم که در خطبه‌های اول، بیشتر از معارف شناختی و معرفتی استفاده می‌کنیم و آنها را بیان می‌کنیم و سعی می‌کنیم تا از مناسبتهایی که پیش رو داریم درجهت عمق بخشی اعتقادات نمازگزاران عزیز استفاده بکنیم و بهره ببریم؛ چون در آستانه ماه ذی‌القعده قرار گرفته‌ایم و دهه کرامت را پیش رو داریم و ابتدای دهه کرامت با ولادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) و روز دختر آغاز می‌شود، لذا خطبه را اختصاص دادیم به ابعاد شخصیتی کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها).

یکی از بهترین و مؤثرترین روشهای تربیتی و اخلاقی، الگوسازی و سرمشق تعریف کردن برای انسانهاست؛ در قرآن کریم به ابعاد این الگو بسیار اشاره شده است؛ بعنوان نمونه عرض بکنم در سوره اعراف بر پیامبر خدای متعال می‌فرماید: خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِینَ  ای پیامبر با آنها که رفتاری نامناسب دارند مدارا کن و با عفو و گذشت با آنها برخورد کن و عذر آنها را بپذیر و به نیکی‌ها دعوت کن و از جاهلان و نادانان روی گردان باش؛ این یکی از محورهای اصلی است که برای الگوهایی که برای انسانها در نظر گرفته شده است قرآن کریم ارائه می‌فرماید.

اگرچه در تربیت انسان عوامل مختلفی اعم از وراثت و محیط، محیط هم خیلی مؤثر است، تأثیرگذار است و هر کدام از اینها به نوعی در شخصیت انسان دخیل است، لکن تأثیر الگوهای انسانی در تربیت و پرورش انسانها و شکل دهی به شخصیت انسان بسیار حائز اهمیت است؛ عقربه دلها، مدام به سمت الگوها چرخش دارد و این چرخش از نگاه ارزشی ممکن است در جهت مثبت یا در جهت منفی باشد.

چون کسانی هم که متأسفانه منحرف می‌شوند گاهی اوقات بر آن انحرافشان الگوهای انحراف‌آمیز دارند؛ الان در جنگ روایتها این چنین است که در واقع نیروهای سالم و صالح برای خودشان الگو دارند، نیروهایی هم که متأسفانه منحرف شده‌اند از مسیر راست و هدایت، آنها هم برای خودشان الگو دارند و در واقع یک جنگی است بین این دو تا الگو، الگوی مثبت و الگوی منفی.

الگوها به مثابه مغناطیسی هستند قوی؛ عقربه افکار و اذهان را بر روی خود متوقف می‌کنند و مجذوب خود قرار می‌دهند؛ این کاری است که الگو می‌کند.

فلذا باید برای تعریف و جا انداختن یک الگوی صالح، باید به ابعاد شخصیتی آن الگوی صالح بپردازیم و آن را بشناسیم و بشناسانیم؛ یکی از کارهای ما همین است که الگو را معرفی بکنیم، الگو را بعنوان یک سرمشق، بعنوان یک اسوه به جامعه و به مخاطبین آن الگو بتوانیم درست معرفی بکنیم. اگر ما بتوانیم احکام نورانی اسلام را درست معرفی بکنیم، قطعاً در روایت هم دارد که لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا می‌فرماید که اگر مردم زیبایی‌های کلام ائمه(ع) را بشناسند، زیبایی‌های الگوپذیری و الگو تعریف کردن ائمه اطهار(ع) را بشناسند هر آیینه از آنها پیروی می‌کنند؛ این یکی از وظیفه خطیری است که به عهده ما مبلغین هست.

ما می‌بینیم برای الگو قرار دادن، خدای متعال از وجود مقدس و نازنین رسول گرامی اسلام ختم انبیاء محمد مصطفی(صلی‌الله علیه و آله وسلم) در قرآن بعنوان اسوه حسنه یاد می‌کند، لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ یعنی بهترین و زیباترین و نیکوترین الگوها وجود مقدس پیامبر است؛ به همان ترتیب و تناسب که معیار الگوپذیری را در خاندان اطهر پیامبر(ع) ما می‌بینیم که هر مقداری از استعداد الگوپذیری در اهل بیت(ع) باشد به همان اندازه اثرگذار خواهند بود و خصوصیت بزرگ خاندان عصمت و طهارت(ع) همین اسوه بودن آنهاست و قابلیت الگوبرداری از آن حضرات است که برای رشد و کمال انسانها امر لازمی است.

در بین فاطمیات ائمه اطهار(ع) چون همه ائمه اطهار(علیهم السلام) فاطمه و فاطمیاتی داشته‌اند، منتها بعضی از این فاطمه‌ها برجسته بودند و ویژگی‌های خاصی داشتند، منجمله فاطمه بنت موسی الکاظم(علیهما‌السلام) بالاترین نصاب شباهت به جدّه مطهّره‌اش وجود مبارکه حضرت صدیقه طاهره(سلم الله علیها) را دارا می‌باشد که اینها ملاک و معیار هستند، فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) به پیغمبر(ص) خیلی نزدیک بوده است و فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) دختر امام موسی کاظم (علیهماالسلام) به فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) خیلی نزدیک بوده و شباهت داشته است؛ فلذا این را ما باید معرفی بکنیم.

من یک داستانی را نقل بکنم خدمت شما که بیانگر جایگاه و مقام معنوی فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) است، آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی می‌فرمودند که: پدرم چهل شب در حرم حضرت علی(علیه‌السلام) بیتوته نمود، شبی در حال مکاشفه آن حضرت را ملاقات کرد و مشرف شد به خدمتش، امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) به پدرم فرمود: سیدمحمود چه می‌خواهی؟ اسم پدر آیت الله العظمی مرعشی نجفی سید محمود بوده است، پدرم عرض کرد زیارت قبر حضرت زهرا(علیه‌السلام) را من دوست دارم، توفیق نصیبم بشود.

امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) فرمود: من که نمی‌توانم برخلاف وصیّت آن حضرت، عمل کنم؛ چون خود فاطمه زهرا(علیه‌السلام) فرمودند که قبر من مخفی باشد وصیتش این بود؛ آیت الله مرعشی می‌فرماید پدرم عرض کرد من هنگام توسل و زیارت برای او چه کنم؟ بالاخره انسان باید یک محلی، یک مکانی را متوجه بشود که توسل پیدا بکند؛ حضرت امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) فرمودند: خداوند مقام و شکوه حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) را در این باره به حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) داده است و هرکس می‌خواهد زیارت حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) را درک کند، حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) را زیارت کند؛ این نکته‌ای است که امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) به پدر آیت الله مرعشی می‌فرماید.

بعد می‌فرماید که: پدرم زیارت حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) را خیلی سفارش می‌کرد و همین باعث شد که من از نجف اشرف به مقصد قم آمدم و اکنون ۶۰ ‌سال است(آیت الله مرعشی می‌فرماید) اکنون ۶۰ سال است هر روز از نخستین زائران حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) هستند.

من خودم یادم است، اوایلی که قم برای تحصیل رفته بودم، گاهی اوقات توفیقی می‌شد که مثلا صبح زود مشرف شدیم می‌دیدیم قبل از اذان صبح در آن هوای سرد و سوزناک قم، آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی پشت در حرم ایستاده است تا در حرم را باز کنند و جزء اولین کسانی بود که زائرحضرت بود.

یکی دیگر از جهاتی که باید اشاره بکنم درباره مقامات معنوی و علمی فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) که کریمه اهل بیت هم هست، مقام علمی آن حضرت بوده است که یک روایت را نقل می‌کنم که در بحار این روایت ذکر شده است.

روزی جمعی از شیعیان برای دریافت پاسخ و پرسشهای خودشان به محضر امام کاظم(علیه‌السلام) رهسپار شدند، ولی چون حضرت مسافرت بود، اینها سؤالات خود را نوشتند و به خانواده امام دادند تا در سفر بعدی که می‌آیند جوابها را بگیرند و بعد که برای خداحافظی آمدند، حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) پاسخ پرسش‌های آنها را نوشته و تحویل آنها داد؛ اینها خیلی شادمان شدند که پاسخ سؤالهای خود گرفتند، اتفاقاً وقتی در مسیر بازگشت بودند به امام کاظم(علیه‌السلام) برخورد کردند و حال قضیه را تعریف کردند که ما رفتیم در منزل و سؤالات را دادیم ولی دختر خانم شما جوابها را به ما داد، نوشته شده؛ حضرت جواب‌ها را طلبید و نوشته‌ها را مطالعه کرد و فرمود درست است و سه بار فرمود فداها ابوها، به فدایش پدرش؛ این تعبیری است که امام کاظم(علیه‌السلام) درباره حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) به کار برده است.(یک صلواتی بفرستید)

اگر بخواهیم درباره دیگر ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) سخن بگوییم به درازا می‌کشد، من هم معمولاً دوست ندارم، خطبه طولانی بشود به خصوص اینکه این هفته خطبه دوم مطالب ما خیلی متعدد است و سعی می‌کنم که همه را در حدی که مکفی باشد اشاره بکنم.

در مورد بصیرت حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) نکات مهمی است که کاش فرصت می‌بود باز می‌کردم من؛ بصیرت این که باید انسانی که می‌خواهد امام زمان خود را همراهی بکند حتماً باید از بصیرت برخوردار باشد و کسی که دارای بصیرت نباشد از کمک کردن و اعانت امام زمانش باز می‌ماند؛ یکی از شروط کمک کردن به امام زمان، بصیرت است.

فلذا بصیرت باعث تمایز حق از باطل می‌شود این نکته مهمی است که انسان در آن شبهه ناک بودن باطل و شبهاتی که مطرح می‌شود، بصیرت قدرت فرقان به انسان می‌دهد که انسان تشخیص بدهد، تمیز بدهد، حق از باطل را و همچنین بصیرت آن زمانی که باید به هنگام، امام زمان خودش را نصرت بکند، آن زمان را درست درک می‌کند؛ چون خیلی‌ها بودند در قضیه قیام اباعبدالله الحسین(ع) زمان را نشناختند،  توابین جزء اینها بودند؛ توابیین کسانی بودند که می‌خواستند امام را نصرت بدهند ولی دیر اقدام کردند و به هنگام اقدام نکردند، چون بصیرت نداشتند.

یا بصیرت این است که انسان بتواند کم نیاورد در یاری امام زمانش، مثل یاران اباعبدالله الحسین(ع) که خانه و زندگی و جان و مالشان، همه را در راه امام حسین دادند؛ اینها نشان دهنده بصیرت داشتن است.

امیدواریم خداوند متعال ما توفیق بدهد که نسبت به ائمه اطهار(علیهاالسلام) و خاندان اهل بیت(ع) معرفت بیشتری پیدا بکنیم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ   ‌قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ  اللَّهُ الصَّمَدُ   لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ   وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ

والسَّلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ

خطبه دوم:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

عِبادَاللّه، بندگان خدا، خواهران و برادران ایمانی، نمازگزاران عزیز، همه شما عزیزان نمازگزار و این کمترینِ حقیر، بنده حقیر را دعوت به رعایت تقوای الهی می‌نمایم.

جوهره تقوا دو چیز است، یکی اینکه انسان همواره به یاد خدا باشد و خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خودش بداند و دیگری همواره به یاد مرگ و روز قیامت و حساب و کتاب باشد.

فلذا قرآن درباره کسانی که نسبت به تقوا و خداترسی بی‌توجه هستند، می‌فرماید: وَلَا تَکُونُوا کَالَّذِینَ نَسُوا اللَّهَ فَأَنْسَاهُمْ أَنْفُسَهُمْ أُولَئِکَ هُمُ الْفَاسِقُونَ یعنی همچون کسانی مباشید که خدا را فراموش کرده‌اند و خدا هم آنها را به حال خود رها کرد، به خودفراموشی مبتلا کرد؛ که آنها فاسق و گناهکاران هستند؛ این نتیجه فراموش کردن خدا و قیامت و یاد مرگ است.

امیدواریم که خدای متعال به ما توفیق بدهد در همه آنات و لحظات زندگی خود یاد خدا را فراموش نکنیم ان‌شاءالله.

دهه کرامت که ابتدای آن با ولادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(علیها‌السلام) و انتهای آن ولادت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(علیه‌اسلام) توأم است، فرصت معنوی و فرهنگی بسیار مغتنمی است که باید از آن بهره برد؛ البته روز ولادت حضرت معصومه(علیه‌السلام) روز دختر هم هست که باز برای ما خیلی مهم است؛ من از شما خواهش می‌کنم، نمازگزاران عزیز، خواهران و برادران، برای دختران خود، هدیه بگیرید در این روز، به من خبر دادند که نمایشگاه کتابی که در مصلی برگزار می‌شود، کتابهایی که برای دختران ما مفید هستند، در این نمایشگاه گزارده شده است من خواهش می‌کنم، بهترین هدیه کتاب است، کتاب برای دختران خود بگیرید؛ کتابهای جذاب که بحمدالله تعالی از نظر انتشارات و نشر کتاب ما غنی هستیم و کتاب با آموزه‌های زیبا و خواندنی و جذاب برای جوانان و نوجوانان داریم؛ که یک کار مهمی است، این را دست کم نگیرید لطفاً.

روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه را هم داریم در دهه کرامت که باید مسئولین فرهنگی مربوطه، برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند؛ در دزفول هم امامزادگان واجب التعظیمی داریم، مثل حضرت سبزقبا(علیه‌السلام)، حضرت محمد بن جعفر طیار(علیه‌السلام) و دیگر بقاع متبرکه که در دزفول هست ان‌شاءالله اینها در فرصت به مردم بشناسانیم؛ اثر این بقاع متبرکه و امامزادگان در زندگی دینی و سبک روش زندگی دینی مردم مؤثر است؛ مردم اینها را پایگاه خودشان می‌دانند، پناه خودشان می‌دانند، خیلی وقتها در خیلی از حاجاتشان به آنها مراجعه می‌کنند و متوسل می‌شوند، اینها به نظرم سرمایه‌های بسیار خوبی است که ما باید درست از این سرمایه‌ها برای کارهای فرهنگی در جامعه استفاده کنیم و بهره ببریم.

ان‌شاءالله ما هم روز شنبه که فردا باشد، جلسه شورای فرهنگ عمومی را بعنوان ستاد دهه کرامت قرار دادیم که برنامه‌های لازم را در آن جلسه مصوب خواهیم کرد و از این فرصت بیشتر استفاده خواهیم کرد.

مناسبت دیگری که هست سوم خرداد ماه، سالروز فتح خرمشهر قهرمان است که در عملیات ظفرمند بیت المقدس آزاد شد و فتح شد که نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس بود؛ چون صدام ادعا کرده بود که با توجه به استحکاماتی که آنجا زده بود و سنگرهای مستحکمی که آنجا احداث کرده بودند و جا خوش کرده بودند در خرمشهر، باورش شده بود که ایران هرگز نمی‌تواند خرمشهر را فتح بکند و ادعا کرده بود اگر ایرانی‌ها بتوانند خرمشهر را از دستم بگیرند، من کلید بصره را به آنها می‌دهم.

دیدید خدای متعال کمک کرد در عملیات بیت المقدس، رزمندگان اسلام از سپاه و بسیج و ارتش گرفته و دیگر نیروهای داوطلب موفق شدند با یک حمله برق آسا و تقدیم شهدای بزرگواری، خرمشهر را فتح بکنند و این یاوه سرایی‌های صدام را نشان بدهند به دنیا که قدرتی ندارد، قدرت پوشالی دارد و با اینکه ۳۸ کشور دنیا رژیم بعث و صدام افلقی را پشتیبانی می‌کردند، رزمندگان ما توانستند خرمشهر را فتح بکنند و این به نظرم خیلی نکته مهمی بود که البته عراقی‌ها و بعثی‌ها نوشته بودند روی در و دیوار خرمشهر جئنا لنبقی یعنی آمده‌ایم که بمانیم.

فلذا این نکته مهم بود که ما وقتی آن را فتح کردیم، امام راحل که رضوان خدا بر او باد به خاطر اینکه ارتش ما، سپاه ما، بسیج ما، رزمندگان ما، از این فتح بزرگ دچار غرور نشوند این نکته را فرمود: خرمشهر را خدا آزاد کرد.(تکبیر نمازگزاران)

مناسبت بعدی که لازم است یادآوری بکنم چهارم خرداد روز ملی پایداری و مقاومت مردم دزفول است و روز دزفول هست که روز تاریخی بزرگ است، دزفول عزیزمان که در دفاع مقدس خوش درخشید و باعث شد در تقویم سراسری یک روز را به خودش اختصاص بدهد که بنده در خطبه گذشته، فلسفه و حکمت نامگذاری چهارم خرداد را توضیح دادم و بیان کردم.

مردم متدین و مقاوم دزفول، تربیت یافته مکتب اهل بیت(ع) هستند بواسطه علما و مراجع بزرگی که دزفول داشته است، خاندانهای علمی بزرگی که پیشینه و سابقه طولانی در نشر احکام دین داشتند، در حفظ تدیّن مردم داشتند، مردم را دیندار بار می‌آوردند و نتیجه آن این بود که مردم بواسطه همین تدین و ایمانشان در مقابل دشمن ایستادند و نسبت به تجاوز به کشورشان آنچنان حماسه آفریدند و ایستادگی کردند که من نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم.

خاندان‌های علمی مثل انصاری‌ها و بیگدلی‌ها و نبوی‌ها و قاضی‌ها و دیگر علمای بزرگی که بذر ایمان را در قلبهای مردم دزفول کاشتند و ثمره آن همین مقاومت و ایستادگی بود، هفته گذشته بعضی از مؤمنین یادآور شدند که چرا ذکری از شیخ اعظم، شیخ مرتضی انصاری(اعلی‌الله‌مقامه شریف) نکردید در خطبه؛ که بنده عرض کردم که عظمت شیخ آنچنان است که نمی‌شود با چند کلمه در خطبه آن افتخار با عظمت جهان اسلام را ما یاد کنیم باید یک مراسم به شأنی باشد که بتوانیم از شیخ یاد بکنیم و اتفاقاً ما در دهه ۷۰ که کنگره جهانی شیخ اعظم را گرفتیم که از سراسر جهان مهمان آمده بود در دزفول که آیت الله اراکی امام جمعه وقت دبیر این کنگره بودند به مناسبت تولد قمری شیخ اعظم مرتضی انصاری گرفتیم که چون تولد شیخ مرتضی انصاری عید غدیر سال ۱۲۱۴ قمری است و ما بعنوان دویستمین سال تولد گرفتیم.

فلذا ان‌شاءالله اگر فرصتی شد ما توفیق پیدا کردیم در یک مناسبت که بتوانیم به ابعاد شخصیتی شیخ بپردازیم و سخنرانانی در خور شأن و شخصیت شیخ داشته باشیم ان‌شاءالله مراسم خواهیم گرفت چون اشکالی ندارد ما از علمای بزرگمان هروقت بتوانیم باید تجلیل بکنیم کما اینکه ما در سال ۹۰ هم از آیت‌الله العظمی شیخ میرزا محمد علی معزی(اعلی‌الله‌مقام شریف) و خاندان معزی کلا تجلیل کردیم که ما در آن کنگره کشوری از شخصتهایی از حوزه علمیه قم و همچنین وزیر ارشاد در آن کنگره شرکت کردند و بعضی از مراجع پیام دادند و نامه‌ای که بنده نوشته بودم برای مقام معظم رهبری برای پیام، حاج آقا حجازی یک هفته بعد از برگزاری کنگره به من زنگ زد گفت فلانی مقام معظم رهبری فرمودند که کنگره دزفول، آیت الله معزی چه موقع است من می‌خواهم پیام بدهم؟ من گفتم آقا هفته گذشته برگزار شد، گفت چرا در نامه تو تاریخ برگزاری را ذکر نکردی؟ گفتم عجله کردم.

فلذا تصمیم بر این شد و برگزار کنندگان کنگره محضر آقا شرفیاب شدیم و گزارشی از کنگره را چون بنده دبیر کنگره بودم، محضر ایشان دادیم و بسیار جلسه پرخیر و برکتی بود و برای علمای دیگری هم در دزفول ما بزرگداشت گرفته‌ایم که من نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم، فرصت نیست.

برنامه‌های‌ متعدد و متنوعی به مناسبت ۴ خرداد ما برگزار خواهیم کرد، تعدادی از پروژه‌های عمرانی و خدماتی و افتتاح و کلنگ زنی را خواهیم داشت که در راستای خدمت به مردم شریف دزفول خواهد بود ان‌شاءالله.

امیدوارم بتوانیم از این فرصت‌ها به نحو احسن استفاده بکنیم. ان‌شاءالله در روز ۴ خرداد فرمانده کل ارتش سرلشکر موسوی دعوت شده‌اند برای دزفول ان‌شاءالله که در مراسم اصلی ما شرکت خواهند کرد و سخنرانی خواهد کرد و مناسبت بسیار با ارزش و با شکوهی خواهد بود چهارم خرداد، همه ان‌شاءالله شرکت بکنید. در شهرستان هم بخشها هم ان‌شاءالله به تناسب برنامه‌هایی دارند که این روز، یک روز ملی و بزرگ است.

در شهرهای مختلف در مشهد، در قم، در تهران، در کرج به مناسبت ۴ خرداد جلسات و بزرگداشتهایی داریم که آنجا هم برگزار خواهد شد ان‌شاءالله و به یاری خدا این روز را پاس خواهیم داشت و ان‌شاءالله بتوانیم از ثمره مجاهدت رزمندگان اسلام، علما و شهدای عزیز استفاده و بهره معنوی را ببریم.

من از یک اتفاق بسیار میمون و مبارک و غرورآفرین ملی هم خبر بدهم خدمت شما عزیزان که کمتر در رسانه‌ها منعکس شد؛ آن هم دریانوردی گروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به دور دنیا بوده است؛ که این هم خیلی مهم است، دشمن معمولاً نمی‌خواهد بگذارد، دشمنان خوب اهمیت این اقدام و مانور را فهمیدند که دشمن نمی‌گذرد ایرانیان، احساس غرور ملی داشته باشند، هویّت انقلابی داشته باشند، با تبلیغاتی که دارد.

فلذا در این سفر ۷۰ هزار کیلومتری به دور دنیا که برای اولین بار بود که نیروی دریایی ارتش انجام می‌داد، ما با ناوشکن کاملاً ایرانی این کار را انجام دادیم که می‌دانید از چندین اقیانوس باید بگذرند و اقیانوسها هم امواج آنها غیر از امواج دریاهاست و برنامه‌ریزی که کرده بودند مثلا سر فلان تاریخ مثلاً بندر فلان کشور.

ما در حالت تحریم بودیم، خطرپذیری بالایی هم داشت، اینها از وطن خیلی دور بودند و دشمنان هم ممکن بود وسوسه بشوند ضربه‌ای بزنند، ولی با کمال قدرت و اقتدار، این مانور بزرگ را انجام داد نیروی دریایی ارتش و با موفقیت، طبق زمان بندی لازم به کشور بازگشتند و همین سه چهار روز قبل رسیدند و باعث افتخار شدند؛ دشمن خیلی زوم کرده بود که ببیند تجهیزات اینها چه جوری هست، سوخت اینها چه چیز است.

چون احتمال دادند سوخت هسته‌ای باشد چون اگر مثلاً گازوئیل باشد یا سوختهای فسیلی، ممکن است در بعضی از بنادر ما را تحریم بکنند و ندهند؛ همه این تجهیزات و امکانات لازم برای این سفر پیش بینی کرده بودند و یک مانور افتخارآمیز بود و در واقع اقتدار نیروهای مسلح ما به رخ دشمن کشیده شد.(تکبیرنمازگزاران)

به دلاور مردان گروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش ما خدا قوت می‌گوییم و از آنها تشکر می‌کنیم که اینچنین باعث سرافرازی ایران عزیزمان شدند.

موضوعات متعددی هست من حیفم می‌آید هیچ کدام آنها را کنار بگذارم در خطبه دوم.

اما بازگشت شهدای عزیز تفحص شده شهید سیدمنصور قاطمه باف و شهید احمد کایدخورده که حقیقتاً حال و هوای شهر و جامعه ما را عوض کرد و انصافاً مردم هم سنگ تمام گذاشتند و بسیار باشکوه مراسمات تشییع آنها برگزار شد؛ آفرین بر شما مردم قدرشناس و درود بر شما شهدای عزیز که چه به موقع می‌آیید و به فریاد جامعه می‌رسید، هم با شهادتتان و هم با بازگشت خود بعد از ۴۱ سال چقدر به ما کمک کردید!! چقدر از نقشه‌های دشمن را نقش برآب کردید و دوباره حال و هوای شهر ما را عطرآگین کردید تشکر می‌کنیم از شما، خداوند درجات شما عالی است و متعالی بگرداند. ان‌شاءالله

اشاره‌ای داشته باشم به اوضاع منطقه و شکست اسرائیل در مقابل حماس و جبهه مقاومت که در این جنگ پنج روزه به نظرم پنج روز طول کشید، اسرائیل با خفت آتش بس را پذیرفت که خدا را شاکر هستیم از این نیروی مقاومت و فرهنگ ایستادگی و مقاومت که از دزفول نشأت گرفته است و دزفول در دفاع مقدس این را نهادینه کرد و امروز اثرش را ببینید تا کجا رسیده است.

و همچنین در خبرها خواندیم که رئیس جمهور سوریه آقای بشار اسد برای اولین بار بعد از آغاز بحران در این کشور برای مشارکت در سی و دومین نشست اتحادیه عرب با دعوت رسمی پادشاه عربستان وارد جده شد؛ اینها همه موفقیت برای جبهه مقاومت است و شکست برای آمریکا و اسرائیل است؛ اینها الحمدالله رب العالمین خبرهای بسیار مسرت بخشی است.

فرمایشات بسیار مهم رهبری در جمع کارگزاران حج را داشتیم که فرصت نیست آنها را توضیح بدهم فقط مراجعه بفرمایید به خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها که مطالب بسیار مهمی داشتیم؛ برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بود و بازدید حضرت آقا و رئیس جمهوری و دیگر مسئولین و نقاط قوّت و ضعف نمایشگاه که تعبیر به بهار کتاب کردند حضرت آقا از نمایشگاه کتاب؛ باید این فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید تقویت و در جامعه نهادینه بشود.

یک موضوع دیگر که من می‌خواهم عرض بکنم، موضوع نقدگونه است و در خصوص شعار سال است که یکی از ارکان شعار سال مبارزه با تورم و گرانی بوده است که حضرت آقا فرمودند که ما متأسفانه الان قیمت مرغ را شما ببینید همین جور دارد بالا می‌رود، مرغ که تولید خودمان است، به تحریم ربطی ندارد؛ چه دستهایی در کار است؟ ببینید افزایش کرایه خانه‌ها و ملکهای تجاری، چرا این کار صورت می‌گیرد؟ از آن طرف رسما اعلام می‌شود افزایش کرایه خانه ها و ملکهای تجاری در تهران ۲۵ درصد و در شهرستانها ۲۰ درصد.

متأسفانه هیچ گوش شنوایی نیست و هیچ نظارتی هم وجود ندارد من چون خودم مستأجر هستم این را به خوبی درک می‌کنم؛ گاهی اوقات افزایش کرایه تا ۱۰۰ درصد، ۱۲۰ درصد و ۱۵۰ درصد هم است؛ آن وقت این دلالان و بانگاه داران چون درصد برمی‌دارند هم از قیمت خانه درصد برمی‌‎دارند هم از قیمت کرایه درصد برمی‌دارند هرچه بالاتر می‌برند، درصد بیشتر طلب می‌کنند. یک نظارتی باشد! اگر می‌گوییم با گرانی و تورم مبارزه بشود در عمل انجام بدهیم، مسئولین احساس تعهد بکنند نسبت به این مسئله؛ ولی رها هستند نه دولت نه مجلس نه قوه قضاییه کسی کار به کار اینها ندارند؛ واقعاً مسئولین به فکر مردم باشند، فکری بکنید، گرانی تا کجا؟! (تکبیر نمازگزاران)

خبُ یک خبر خوب و مسرت بخش هم برای شما بگویم که ان‌شاءالله نگویید همه‌اش خبرهای بد هست؛ در روز چهارشنبه با حضور مسئولین محترم مؤسسه خیریّه حمایت از کودکان با ناهنجاری‌های مادرزادی، شعبه دزفول تشکیل شد و هر کودکی که مادرزاد دارای مشکل جسمی باشد به صورت رایگان عمل جراحی و مداوا می‌شود؛ این مؤسسه را می‌گویند مؤسسه محکم به اصطلاح؛ میم(مؤسسه)، ح(حمایت)، ک(کودکان) و م(مادر مادرزاد).

این مؤسسه بسیار مؤسسه خدمتگزاری است، جناب دکتر دلشاد، رئیس این مؤسسه خیریّه فوق تخصص جراحی کودکان را دارد و ایشان که یک پزشک حاذق و جا افتاده و متدین و ولایی است؛ در ۱۹ استان و بیش از ۴۰ شهرستان، شعبه زده‌اند و تماماً هر کودکی در ایران باشد، چه شیعه باشد چه سنی باشد چه مسیحی باشد چه افغانی باشد چه عرب باشد چه لر باشد چه کُرد باشد برای آنها مهم نیست، هر کودکی که در ایران است مشکل مادرزادی داشته باشد به صورت رایگان جراحی و مداوای آن را انجام می‌دهند و حتی ایاب و ذهاب والدین آن فرزند و کودک را بعهده می‌گیرند، خورد و خوراک و اسکان او را بعهده می‌گیرند.(شعار درود بر پزشک انقلابی)

البته کار بسیار خداپسندانه‌ای است، من این عملکرد اینها را در آن بروشوری که داشتند می‌دیدم، بعضی از کودکان را در نقاط محروم کشور تا ۳۸ عمل جراحی روی آن انجام داده‌اند تا توانستند سلامتی او را برگرداند؛ خیلی کار بزرگی است این کار، جلسه در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شد. هیئت امنا و هیئت مدیره و دفتر آن انتخاب شد و شروع به کار کرد؛ ان‌شاءالله اطلاع رسانی بشود، هر خانواده‌ای که کودکی دارد که دچار ناهنجاری مادرزادی است، اینها اقدام می‌کنند و پزشکان حاذقی هستند و تیم اینها تیم بسیار خبره‌ای هستند و این کار را انجام می‎دهند، من خواهش می‌کنم ا‎ن‌شاءالله اطلاع رسانی بشود. محل دفتر این مؤسسه در دزفول اعلام بشود که کسانی که لازم است مراجعه بکنند برای پیگیری حل مشکل فرزندشان.

البته می‌گفتند هرکس گفت نداریم چیزی از او نمی‌گیریم، ولی هرکس گفت مثلاً ۲۰ درصد ۳۰ درصد هزینه می‌توانم بدهم قبول می‌کنیم؛ می‌گفت اصل را بر این می‌گذاریم که دارد راست می‌گوید و دروغ نمی‌گوید، می‌گفت به این صورت عمل می‌کنیم و کاملا کار اسلامی و خداپسندانه‌ای است این هم یکی از خبرهای خوش بود که عرض کردم.

هفته جمعیت را هم داشتیم که سرور مکرم حاج آقای حاجی پور هم از هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آمدند قبل از خطبه‌ها‌ سخنرانی کردند، هفته ملی جمعیت که بسیار مهم است و همه مسئولین و آحاد مردم، زن و مرد در برابر جوانی جمعیت مسئولیت دارند؛ زوج‌های جوان مسئولانه به این مشکل بپردازند.

نگویند گرانی است، کار نیست، شغل نیست، توجیه بکنند و از گردن خودشان فرزندآوری را بردارند؛ این تهدید جدّی است برای کشور؛ مسئولین هم متعهدانه بمانند پای کار و برای امتیازات فرزندآوری تصمیماتی بگیرند که همه جوانها، زوج‌های جوان، تشویق و ترغیب به فرزندآوری بشوند این خیلی مسئله مهمی است.

من اشاره‌ای داشته باشم به دستاوردهای سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان، مرز پاکستان که حالا دیگر من نمی‌خواهم درباره فرمایشات ایشان درباره هشدارشان به حاکمان طالبان و افغانستان مطلب را بگویم، از رسانه‌ها شنیدید و ملاقاتی هم که با نخست وزیر پاکستان در مرز مشترک داشتند، باز از حرکتهای مهم سیاسی، امنیتی و اقتصادی بود که باز هم جای تشکر و تقدیر دارد.

البته من نسبت به موضوع عفاف و حجاب هم مطلب داشتم ولی وقت گذشته است، من چون عادتم این است که اگر وقت گذشته باشد مطلب را خلاصه نمی‌گویم بعضی از مسائل مهم را که شهید نشود؛ اما شنیدیم که جناب آقای شهریاری دبیر ستاد امر به معروف مرکز استان خوزستان به دزفول آمدند، ولی با ما تماسی نگرفتند. هم از آمدن او تشکر می‌کنیم و هم گلایه می‌کنیم، به هرحال با بنده حقیر که رئیس ستاد امر به معروف هستم، با فرمانده محترم سپاه که دبیر ستاد امر به معروف است باید تماس می‌گرفتید، ما اینجا گروه‌های مردمی داریم که مطالبه دارند، شاید دوست داشتند خدمت شما برسند از نزدیک، مطالباتشان را بگویند و شما در استان مطرح کنید.به هر حال امیدواریم ان‌شاءالله تشریف بیاورند دزفول و فرصت کافی را هم اختصاص بدهند که ما خدمتت ایشان برسیم.

پروردگارا بارالها به مقربان درگاهت قسمت می‌دهیم اسلام و مسلمانان نصرت کرامت بفرما…

دشمنان اسلام خوار و ذلیل و نیست و نابود بگردان…

پروردگارا بارالها نقشه‌ها و توطئه‌های آنان به خودشان برگردان…

شهدای ما، امام شهیدان، با سیدالشهدا محشور بفرما…

رهبر عظیم الشأن در پناه امام زمان(عج) مصون و محفوظ بدار…

در فرج مولای ما حضرت ولی عصر(عج) تعجیل بفرما…

لباس عافیت و تندرستی بر تن بیماران و منظورین مدنظر بپوشان.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ  إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ  فصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ  إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ

والسَّلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ