10th، آوریل 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
در دیدار مداحان شهرستان دزفول در روز میلاد امام حسن مجتبی(ع)

امام جمعه دزفول: ماه مبارک رمضان ماه احسان است، احسان از اسماءالله و اسم اعظم است و امام حسن مجتبی(ع) مظهر این اسم الهی می‌باشد.

عصاره خلقت در وجود مبارک امام حسن(ع) می‌باشد.

زمان انتشار: 10th, آوریل 2023 ساعت 1:38 ب.ظ | کد خبر: 94914

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” حجه‌ الاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول در دیدار مداحان شهرستان دزفول در روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) ضمن تبریک میلاد امام حسن(ع) و سال نو گفت: ابتدای سال ۱۴۰۲ ابتدای مقارن با ماه مبارک رمضان، ماه فضضیلت و عظمت و انتهای آن هم مزین به این ماه شریف است.

امام جمعه دزفول اظهار داشت: ماه مبارک رمضان ماه احسان است، احسان از اسماءالله و اسم اعظم است و امام حسن مجتبی(ع) مظهر این اسم الهی می‌باشد، در روایتی از پیامبر آمده است که اگر تمام فضایل جمع و بصورت یک انسان مجسم شوند، قطعا آن شخص امام حسن مجتبی(ع) خواهد بود.

حجه‌‌الاسلام والمسلمین قاضی خاطر نشان کرد: نظام هستی به واسطه اسم الهی احسان وجود دارد که اگر احسان نبود نظام هستی هم نبود، بدون احسان، جزا و پاداشی برای نیکی و انفاق در راه خدا نمی‌بود.

وی ادامه داد: امام رضا(ع) می‌فرماید رحمت خدا شامل حال کسانی می‌شود که امر ما را زنده کنند؛ عید میلاد امام حسن(ع) روز بسیار بزرگی است چراکه ذکر امام حسن(ع) زنده کردن نام ائمه اطهار می‌باشد خصوصا در ماه مبارک رمضان که حتی اعمال غیراختیاری چون نفس کشیدن و خوابیدن تسبیح و عبادت است.

امام جمعه دزفول گفت: عصاره خلقت در وجود مبارک امام حسن(ع) می‌باشد و یکی از زیباترین روایتها از ایشان این است که بهترین  نیکوییها خلق حَسن و خوش اخلاقی می‌باشد.

امام جمعه دزفول اظهار داشت: القاب و الفاظ حکمت دارند؛ فقط انسان باید در آنها تأمل کرده و معرفت پیدا کند، اگر اکسیر معرفت با ذکر اهل بیت عجین شود پاداش چندین برابری خواهد داشت و مقام قرب الهی انسان را بالا می‌برد، امید است که با معرفت وارد شبهای قدر شویم.

شایان ذکر است که در این گردهمایی، مداحان به مدیحه سرایی و ذکر فضایل ائمه اطهار پرداختند.