به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” آیین افتتاحیه ششمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی قرآنآموزان دارالقرآن الکریم یادواره شهدای منا با حضور مسئولین استانی و شهرستان و دانشآموزان نخبه قرآنی از سراسر کشور در حسینیه ثارالله دزفول برگزار شد.
امام جمعه دزفول با اشاره به اینکه حضور در این محفل قرآنی و بهره گیری از قرآن، توفیق الهی است گفت: آیین افتتاح در روز جمعه، ماه رجب، در آستانه میلاد امیرالمؤمنین و ایام البیض، دهه مبارک فجر و با حضور میهمانان و دانشآموزان قرآنی در شهر دارالمؤمنین و قرآنی دزفول برگزار شده و تصور بر این است که خداوند همه اسباب توفیق را در این اجلاس فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش استان و شهرستان زحمات زیادی برای برگزاری باشکوه این اجلاس کشیدهاند و حتما فرشتگان و ملائک الهی در ملکوت اعلی نظاره گر این اجلاس نورانی هستند.
حجهالاسلام والمسلمین قاضی ضمن خوشامدگویی به میهمانان و دانشآموزان قرآنی به دزفول گفت: دزفول دیار مقاومت و صبر و پایداری، دیار شهیدان و سرداران بزرگ دفاع مقدس، خطه عالمان و فقیهان و دانشمندان و عارفان بزرگ و مفسران قرآن، دیار علمای قرآنی چون سیدعلی کمالی و ملارجب برسی معروف به حافظ رجب برسی و علمایی از خاندان شیخ اعظم انصاری و خاندان معزی که همه دارای تفسیر بوده و تألیفات قرآنی داشتهاند میباشد.
امام جمعه دزفول با اشاره به اینکه دزفول بانوان قرآنی هم داشته است اظهار داشت: یکی از بانوان قرآنی حاجیه خانم بیگدلی فرزند آیت الله بیگدلی و خواهر زاده آیت الله قاضی؛ مادر دو شهید میباشد و یکی از کارهای قرآنی ایشان به نظم درآوردن کل قرآن در طول ۶ سال است.
وی افزود: بی بی بتول قاضی دزفولی والده آیت الله قاضی عالمه قرآنی دیگری است که نقل میکنند واحد اندازه گیری ایشان برای زمان، سورههای قرآن بوده است.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول خاطرنشان کرد: مهمترین جایگاه قرآن صبغه هدایتگری است که به بهترین روشها انسانها را هدایت میکند؛ در حدیثی در کتاب کافی آمده است که روش هدایت قرآن از طریق امام است و در حدیثی از کتاب عیاشی نیز آمده است که هدایت قرآن از طریق ولایت است و مصداق اتم و اکمل آن وجود مولی الموحدین امیرالمؤمنین میباشد.