20th، ژانویه 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com

از منظر پیامبر گرامی اسلام ماه رجب مثل ماه رمضان سپر آتش دوزخ است. + متن کامل خطبه‌ها

افرادی که به دلیل بیماری قادر به روزه گرفتن در ماه رجب نیستند به فقرا و نیازمندان کمک کنند.

زمان انتشار: 20th, ژانویه 2023 ساعت 11:51 ب.ظ | کد خبر: 94112

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” نماز عبادی سیاسی جمعه دزفول با حضور اقشار مختلف مردم متدین و ولایت مدار دزفول، به امامت حجه‌الاسلام والمسلمین شیخ حسین عبداللهی امام جمعه موقت دزفول با رعایت شیوه‌نامه‎‌های بهداشتی در مصلای امام علی(ع) قرارگاه فرهنگی این شهرستان برگزار شد.

دعوت به تقوای الهی و تبیین یکی از نسیم‌های رحمت الهی

خطیب موقت نماز جمعه دزفول در خطبه اول نماز ضمن سفارش به رعایت تقوا و حریم امر و نهی الهی به تبیین یکی از نسیم‌های رحمت الهی پرداخت و گفت: از منظر پیغمبر مکرم اسلام(ص) و اهل بیت علیهم السلام انسانها باید خود را در مسیر نسیم رحمت و مغفرت قرار دهند و فرصتهای ناب و ارزنده را از دست ندهند.

ماه رجب المرجب یکی از نسیم‌های رحمت الهی است

حجه‌الاسلام والمسلمین عبداللهی از فرا رسیدن ماه رجب المرجب به عنوان یکی از نسیم‌های رحمت الهی نام برد و افزود: در این ماه مردان، زنان و جوانان باید روح و روان خود را در این دریای رحمت شستشو دهند و به یاد خدای متعال باشند.

مردم در ماه رجب از خدای متعال درخواست نمایند تا رحمت پروردگار بر زندگی خانوادگی آنان نازل شود

وی افزود: مردم در ماه رجب از خدای متعال درخواست نمایند تا رحمت پروردگار بر زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و سیاسی آنان نازل شود.

شب اول ماه رجب، عید قربان، عید فطر و نیمه شعبان از ایامی است که مختص راز و نیاز با پروردگار متعال است

امام جمعه موقت دزفول با استناد به روایات افزود: به غیر از لیالی قدر شب اول ماه رجب، عید قربان، عید فطر و نیمه شعبان از ایامی است که مختص راز و نیاز با پروردگار متعال است.

وقتی ماه رجب فرا می‌رسید پیغمبر خدا مردم را جمع می‌کردند و از آن به عنوان ماه بزرگ و ماه پررحمت یاد می‌فرمودند

وی افزود: وقتی ماه رجب فرا می‌رسید پیغمبر خدا مردم را جمع می‌کردند و از آن به عنوان ماه بزرگ و ماه پررحمت یاد می‌فرمودند.

از منظر پیامبر گرامی اسلام ماه رجب مثل ماه رمضان سپر آتش دوزخ است

امام جمعه موقت دزفول با تأکید بر اهمیت روزه داری و مناجات با پروردگار بیان داشت: از منظر پیامبر گرامی اسلام ماه رجب مثل ماه رمضان، سپر آتش دوزخ است.

افرادی که به دلیل بیماری قادر به روزه گرفتن در ماه رجب نیستند به فقرا و نیازمندان کمک کنند

امام جمعه موقت دزفول تأکید کرد: افرادی که به دلیل بیماری قادر به روزه گرفتن در ماه رجب نیستند خدای متعال راه سیر و سلوک را با گره گشایی و کمک به فقرا و نیازمندان باز گذاشته است.

خطبه دوم: از منظر امام محمد باقر(ع) خوش رفتاری با خانواده موجب گشایش رزق و روزی و طول عمر می‌شود

حجه‌الاسلام والمسلمین عبداللهی در خطبه دوم نماز با اشاره به اول ماه رجب؛ سالروز ولادت امام محمد باقر علیه السلام گفت: آن حضرت در ترویج مکتب شیعه نقش بی نظیری ایفا کردند.

وی با بیان روایتی از امام محمد باقر علیه السلام که جنبه اجتماعی دارد افزود: از منظر آن حضرت خوش رفتاری با خانواده موجب گشایش رزق و روزی و طول عمر می‌شود.

وی ادامه داد: پیوند با اقوام و بستگان عمل را پاکیزه می‌کند، اموال را افزایش  می‌دهد، بلا را دور و حساب آخرت را آسان می‌کند و مرگ را هم به تأخیر می‌اندازد.

 امام هادی(ع) در اسناد تشیع نقش بی نظیری دارد که جامعه کبیره یکی از آنها است

امام جمعه موقت دزفول از سوم ماه رجب به عنوان روز شهادت امام هادی علیه السلام یادکرد و افزود: آن حضرت در اسناد تشیع نقش بی نظیری دارد که جامعه کبیره یکی از آنها است.

وی افزود: زیات نامه‌ها را نه فقط به نیت ثواب بلکه بعنوان اموری که دانش افزایی می‌کنند باید قرائت کرد.

تلاش ایده پردازان غربی برای طراحی نقشه در دوره پسا آشوب 

حجه‌الاسلام والمسلمین حسین عبداللهی با اشاره به تلاش ایده پردازان غربی برای طراحی نقشه در دوره پسا آشوب گفت: غربی‌ها سه نقشه طراحی و هزینه‌ها کردند اما به نتیجه نرسیدند.

وی ادامه داد: نخستین نقشه دشمن، دستاوردسازی مذاکرات بود برای همین امر در بوق و کرنا کردند که حلال مشکلات و رفع گره‌های همه زندگی ملت ایران مدیون برجام است.

امام جمعه موقت دزفول بیان کرد: وقتی وارد مذاکره شدیم متوجه شدیم، برجام سلاحی برای خلع سلاح و فلج کردن ایران بود که دیپلمات‌های ایران زیر بار نرفتند و برگشتند و تا این لحظه مسکوت مانده است.

وی آشوب سازی را نقشه دوم غربی‌ها عنوان کرد و افزود: آشوب‌های زیادی بعد از ۱۰۰ روز بمباران اطلاعاتی و تبلیغاتی در کشور ایجاد کردند ولی با همراهی نکردن ملت، این نقشه آنها نیز به فنا رفت اگر چه هزینه‌هایی برای ایران به همراه داشت.

امام جمعه موقت دزفول بیان کرد: نقشه سوم دشمن طرح حمله نظامی است که البته جرأت گفتن آن را هم ندارند چون تیری بر قلب خودشان است.

امام جمعه موقت دزفول با بیان اینکه قدرت نظام ایران به مراتب از قدرت رژیم صهیونیستی بالاتر است، گفت: هزینه کردن و رویارویی با ملت ایران آب در هاون کوبیدن است.

وی افزود: راهبرد اول دشمن حذف کانال دیپلماتیک ایران و بر هم زدن روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران بود برای همین کمپینی ایجاد و ۹۸ هزار امضا جمع کردند که مقامات کانادا، ژاپن، آمریکا، فرانسه و بریتانیا اعلام کردند همه سفرای ایران را از این کشورها خارج کنید.

امام جمعه موقت دزفول گفت: سوئد، لندن و آلمان به بهانه‌های مختلف تعدادی را به خیابان ریختند و شعار ضد ایرانی سر دادند تا سفارت‌های ایران را تعطیل کنند.

وی راهبرد دوم را حمله به بازوی نظامی ایران دانست و افزود: در سال جاری میلادی روزنامه انگلیس طی خبری سپاه پاسداران جمهوری اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد و چند ساعت بعد تلویزیون بی بی سی این خبر را تأیید کرد و انگلستان، سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد.

امام جمعه موقت دزفول گفت: ۴۰ سناتور فرانسوی نیز طرحی ارائه دادند که براساس آن سپاه پاسداران را باید در گروه‌های تروریستی قرار دهند و بانک‌های ایران را تحریم و مسیرهای هوایی را مسدود کنند.

وی با بیان اینکه نخست وزیر هلند در دیدار عده‌ای از ایرانیان خودفروخته اعلام کرد ما سپاه پاسداران را در لیست گروه‌های تروریستی جای می دهیم، افزود: سوم بهمن ماه نشست شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا است که پیش از آن عده‌ای خودفروخته توئیت‌هایی مشترک مبنی بر لزوم تحریم ایران از سوی اروپا و قطع ارتباط منتشر کردند.

حجه‌الاسلام والمسلمین عبداللهی راهبرد سوم دشمن را حذف برجام برای خلع سلاح کردن ایران عنوان کرد و گفت: فرانسه نیز اعلام کرد پهپادهای ایران ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ است.

جریان‌های ضدایرانی تلاش کردند از طریق سلبریتی‌ها مردم را همراه خود کنند ولی موفق نشدند

وی افزود: در حالیکه همه چیز در هاله‌ای از ابهام است اما فرانسه نقض این قطعنامه از سوی ایران را ۱۰۰ درصدی می‌داند و می‌گوید برجام توسط ایران نقض شده است.

امام جمعه موقت دزفول راهبرد بعدی دشمن را حذف برجام و مدیریت سلبریتی‌ها دانست و گفت: جریان‌های ضدایرانی تلاش کردند از طریق سلبریتی‌ها مردم را همراه خود کنند ولی موفق نشدند.

شورای شهر، شهرداری قوی برای دزفول انتخاب کند

امام جمعه موقت دزفول بر ضرورت انتخاب شهرداری قوی و آگاه به مصالح شهر تأکید کرد و گفت: باید شهرداری قوی و آگاه به مصالح فرهنگی، عمرانی و فرهنگی برای دزفول انتخاب شود.

وی ادامه داد: شهرداری دزفول فعلا با سرپرست اداره می‌شود که منافع و مصالح شهرمان ایجاب می‌کند شهرداری قوی انتخاب و اعضای شورا با انتخابی شایسته از این مرحله حساس آبرومند بیرون بیایند.

انتقاد از وضعیت گرانی و بی‌ثباتی قیمت‌ها در بازار

امام جمعه موقت دزفول از وضعیت گرانی و بی‌ثباتی قیمت‌ها در بازار انتقاد کرد و ادامه داد: مردم در سرگردانی بزرگی به سر می‌برند و سؤالات زیادی در خصوص دلیل تغییر روزانه قیمت اجناس دارند که دولتمردان باید پاسخگوی آنها باشند.

وی بیان کرد: مردم می‌خواهند بدانند تغییر قیمت اجناس کی متوقف خواهد شد؛ چرا توجیه منطقی از سوی مسئولان برای قانع کردن مردم ارائه نمی‌شود؟

امام جمعه موقت دزفول افزود: برای مردم قابل هضم نیست که خودرو معضل دهه‌های زندگی آنها باشد.

مردم متدین نمی‎خواهند در چنگال فرهنگ منحط غربی گرفتار شوند

وی همچنین با انتقاد به برخی از ول انگاری‌های فرهنگی در فروشگاههای بزرگ این شهرستان گفت: مردم متدین نمی‎خواهند در چنگال فرهنگ منحط غربی گرفتار شوند، دیده‌بانان فرهنگی کشور به هوش باشند، تا دیر نشده فکری بکنند.

معرفی کتاب “حاج قاسمی که من می‌شناسم” 

امام جمعه موقت دزفول در پایان خطبه‌ها کسب رتبه اول پایگاه مقاومت بسیج کوی طالقانی در استان خوزستان و موفق‌ترین بسیج کشور را تبریک گفت و کتاب “حاج قاسمی که من می‌شناسم” که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرارگرفته و تا کنون ۱۱۶ بار به چاپ رسیده است را هم به نماز گزاران معرفی کرد.

متن کامل خطبه‌ها:

خطبه اول:

سَلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ  وَبَرَکاتُه

اَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

عِبادالله اُوصِیکُم وَ نَفسی بتَقوَى اللّه و اتّباع أَمْرِهِ وَ نَهْیِهِ

بندگان خوب خدا، ابتدا خودم و سپس شما را به رعایت حریم الهی، رعایت اوامر و نواهی خداوند، توصیه و سفارش می‌کنم؛ از خدای متعال  عاجزانه مسئلت داریم در این امر مهم، همه ما را، خواهران و برادران را موفق و مؤید بدارد.

براساس پاره‌ای از روایات پیغمبر مکرم اسلام(ص) و اهل بیت(ع) بزرگوار ایشان، خدای متعال نسیمهای رحمت و لطف و برکت و مغفرت خودش را از انسانها دریغ نمی‌کند؛ منتها در خیلی از روایات سفارش کرده‌اند که ای انسانها خودتان را در مسیر این نسیم‌ها قرار بدهید، خودتان را در مسیر نسیم رحمت و غفران قرار بدهید و این فرصتهای ناب و ارزنده و طلایی را از دست ندهید، اینها تکرار شدنی نیستند.

ممکن است سؤال بفرمایید مراد از نسیم رحمت چیست؟ مراد از این نگاههای مهربانانه خداوند چیست؟ به پاره‌ای از آنها در قرآن و در روایات اشاره شده است و من قصد دارم امروز در این روز مبارک، به یکی از این نسیم‌های رحمت الهی اشاره بکنم؛ نسیمی که دو سه روز دیگر وزیدن خواهد گرفت و چقدر در روایات به آن تأکید و سفارش شده است.

مردان، زنان، جوانان، خود را در مسیر این نسیم قرار بدهید؛ یعنی فرا رسیدن ماه رجب المرجب، رجب المبارک، رجب الاصب که توضیح خواهم داد؛ از ما خواسته‌اند روح و روان خود را در این دریای رحمت شستشو بدهیم.

امام صادق(علیه‌السلام)  چه روایت زیبایی را مطرح می‌کند از امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) در نحوه برخورد با رجب.

امام صادق(علیه‌السلام) می‌فرماید: امیرالمومنین(علیه‌السلام)  فرمود: چقدر زیباست، انسان در چهار شب فقط خدا خدا کند، تمام هست و نیست خودش را در برابر خدا بگذارد، عمر خود، جوانی خود، فرزندان خود، آخرت خود، دنیای خود، همه چیز را در برابر خدا قرار بدهد و بگوید: خدایا تو از آنها مواظبت کن، خدایا تو رحمت خود را بر زندگی فردی من، خانوادگی من، اجتماعی من، سیاسی من، ببار.

کَانَ یُعْجِبُهُ أَنْ یُفَرِّغَ اَلرَّجُلُ امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) خوش داشت مؤمنین و مؤمنات أَرْبَعَ لَیَالٍ مِنَ اَلسَّنَهِ چهار شب از ایام سال را به غیر از لیالی قدر، فارغ و مختص به ذکر و راز نیاز خداوندی قرار بدهد؛ أَوَّلَ لَیْلَهٍ مِنْ رَجَبٍ  چقدر زیباست! اولین شب از این چهار شب، شب اول ماه رجب است، دوم: وَ لَیْلَهَ اَلنَّحْرِ شب عید قربان، و سوم: وَ لَیْلَهَ اَلْفِطْرِ شب عید فطر که باز فرمودند: بیدار بمانید، احیا بگیرید، و چهارم: که  خیلی از شما موفق هستید در این زمینه وَ لَیْلَهَ اَلنِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ شب نیمه برات، نیمه ماه شعبان.

مرحوم ملکی تبریزی(رضوان الله علیه) در کتاب المراقبات، روایت قشنگی را مطرح می‌کند، کتاب المراقبات را خواهران و برادران در خانه‌ها داشته باشید؛ کتابی است فارسی، ایام ماههای قمری را توضیح داده است، مناسبتها را توضیح داده است، اعمالی را که باید انجام بدهید، توضیح داده است؛ دعاها را اشاره کرده است، نماز‌های آنها را اشاره کرده است، عظمت آنها را اشاره کرده است، کتاب خوبی است، کتاب زیبایی است.

این بزرگوار در باب ماه رجب می‌فرماید که: شایسته است در روز اول ماه رجب حدیث ملک داعی را در خاطر بگذرانند مؤمنین و مؤمنات؛ ملک داعی یعنی چه؟ می‌فرماید: پیغمبر خدا فرموده است: خدای متعال در آسمان هفتم فرشته‌ای دارد که به آن داعی می‌گویند، یعنی دعوت‌کننده، وقتی ماه رجب فرا می‌رسد به این فرشته داعی، خدا یک مأموریت می‌دهد؛ هر شب بانگ می‌زند ملک داعی، خوشا به حال یاد کنندگان خدا، خوشا به حال فرمانبرداران از خدا، خدا می‌فرماید: همنشین کسی می‌شوم که همنشین من باشد، فرمانبردار کسی می‌شوم که فرمانبردار من باشد، آمرزنده کسی می‌شوم که از من آمرزش بخواهد.

ای مردم: ماه، ماه من است؛ بنده، بنده من است؛ رحمت، رحمت من است، من ماه رجب را میان خود و بندگان خود رشته‌ای قرار دادم که هرکس به آن چنگ بزند او را به من می‌رساند؛ چقدر نسیم رحمت زیباست و چقدر به زیبایی تمام، پیغمبر مکرم اسلام(ص) از زبان این ملک داعی و ملک داعی هم از خدای متعال رحمت را و نسیم مغفرت را وزیدن داده است.

سیره پیامبر مکرم اسلام(ص) در فرا رسیدن ماه رجب شنیدنی است؛ دو سه تا نکته از سیره رسول الله(ص) را در این ماه عرض بکنم؛ اولا خواهران، برادران، وقتی ماه رجب فرا می‌رسید پیغمبر مکرم اسلام(ص)  اعلام عمومی می‌کرد، مثل ماه رمضان، چطور ماه رمضان را همه ما منتظریم کی اعلام می‌کنند فرداست؟ پس فرداست؟ کی است؟

در سیره نبوی آمده است اِذا جاءَ شَهرُ رَجَبٍ جَمَعَ المسلِمُونَ حولَهُ وَ قام فیهِمْ خطیباً وقتی ماه رجب فرا می‌رسید پیغمبر خدا مردم را دور خودش جمع می‌کرد، اعلام می‌کرد ای مردم، فردا ماه رجب است قال: أیّها المسلمونَ، قد أظَلَّکُم شَهرٌ عظیمٌ مُبارَکٌ، ای مردم، ای نمازگزاران، ای روزه داران، ای کسانی که دغدغه شستشوی روح خود را در دریای معنویت دارید، ای کسانی که بالندگی جسمی برایتان مهم است، آرامش معنوی برایتان مهم است، قد أظَلَّکُم شَهرٌ عظیمٌ مُبارَکٌ و هو شَهرُ الأصَبِّ.

ماه بزرگ، ماه پر رحمت ماه، پربرکتی به نام ماه رجب روی آورده است، ماهی است أصَبّ ماه رجب، نام دیگرش أصَبّ است، أصَبّ یعنی چه؟ یعنی ماهی که در آن ماه از همه ماهها رحمت خدا ریزان‌تر است، أصَبّ به معنای ریزان، ریزان‌تر، عین یک آبشار خروشان جوشنده توفنده، رحمت در رجب فرو می‌ریزد از آسمان به زمین؛ نسیم رحمت وزیدن گرفته است، خود را در برابر این نسیم قرار بدهید؛ مَن صامَ یَوماً واحِداً منِ شَهرِ رَجَبٍ هر کس یک روز از رجب را روزه بدارد اُومِنَ منَ الفزعِ اَلاکبَرِ روز قیامت جزء ایمن یافتگان است، روز قیامت از کسانی است که چشمان او گریان نیست.

نکته بعدی در سیره نبوی درباره ماه رجب، چقدر قشنگ پیغمبر خدا رجب را از آب و گل در آورده است؛ چقدر خوب عظمت این ماه را بیان کرده است، فرموده است ای مردم: ماه جب هم مثل ماه رمضان « جُنَّه مِنَ النّار» است سپر آتش دوزخ است؛ در احوالات رسول خدا(ص) ثبت کرده‌اند که روزی این بزرگوار و عده‌ای از یاران خودش از قبرستانی می‌گذشت، پیغمبر(ص) متوقف شد، گریه کرد، گریه رسول الله(ص) شدت گرفت، رحمه للعالمین که گریه کرد، مردم هم به گریه افتادند در قبرستان.

عده‌ای از صحابی رسول الله پرسیدندیَا رَسُولَ اللَّهِ(ص)مَا یُبْکِیکَ؟ چه چیز تو را به گریه انداخت؟ پیغمبر خدا فرمود: عذابی که الان بر این قبرستان است؛ اهل قبور و این قبرستان معذب هستند، ناله من از عذاب اینهاست؛ اما از خدا خواستم ترحم کند، لطف کند، مرحمت کند و خدا هم اجابت کرد و عذاب را تخفیف داد بر این بندگان. اما!

فَلَوْ صَامُوا هَؤُلَاءِ أَیَّامَ رَجَبٍ وَ قَامُوا فِیهَا مَا عُذِّبُوا فِی قُبُورِهِم ای یاران، ای صحابی، ای مردم، ای آیندگان بدانید! کسانی که در ماه رجب اهل روزه داری هستند، در شبهای آن به قیام و نماز شب برمی‌خیزند مَا عُذِّبُوا عذاب نمی‌شوند. طرف آمد پیش امام صادق(علیه السلام) عرض کرد، سلام کرد، امام صادق(علیه السلام) آن یار فرهیخته خودش را وقتی دید یک سؤال از او کرد، به او گفت فلانی رجب دارد تمام می‌شود، روزهای شده از این ماه را روزه بگیری؟ عرض کرد نه یابن رسول الله(علیه السلام)  هنوز نگرفته‌ام. امام صادق(علیه السلام) فرمود: اگر می‌دانستی چقدر خیر و برکت و رحمت و ثواب از دست تو رفته است، هیچ وقت در روزه گرفتن کوتاهی نمی‌کردی، خدا می‌داند چه چیزی را از تو گرفته‌اند، یک روز از رجب یعنی برطرف شدن سکرات مرگ، برطرف شدن هول قیامت، برطرف شدن عذاب قبر؛ از این سه چیز هول انگیزتر برای یک انسانی که برای رفتن به آخرت دارد مهیا می‌شود چیست؟ سپر آتش می‌شود رجب.

این الرجبیون؟ این جمله چقدر گوش نواز است! این جمله چقدر دلنواز است! برادران خواهران، همان طوری که هر انسانی وقتی پا می‌گذارد در این عالم که در رحم مادر، مراحل رشد و تکامل خودش را سپری کرده باشد، خدا مؤمنین را در برخی از رحم‌های زمانی قرار می‌دهد، رحم زمانی یعنی رجب، رحم زمانی یعنی رمضان، یعنی شعبان، یعنی در رحم زمانی، خودت را قرار بده و آرام آرام تکامل روحی پیدا کن؛ کامل بشو و بعد در عالم آخرتی قدم بگذار که فرمود: «یَوْمَ لَا یَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِیمٍ»

سلامت روح، تکامل روح، در این رحم زمانی اتفاق می‌افتد، این ماهها را قدر بدانیم، چقدر در این مسیر، چقدر در این بازه، ما روایات داریم، إذا کانَ یَومُ القِیامَهِ وقتی روز قیامت فرا می‌رسد، نادى مُنادٍ مِن بُطنانِ العَرشِ منادی از دل عرش خداوند فریاد می‌زند، این الرجبیون؟ کسانی که در ماه رجب مواظب بودند، روزه گرفتند، شبها را به عبادت برخاستند کجا هستند؟ فَیَقُومُ أُنَاسٌ یک عده‌ای برمی‌خیزند؛ خوشا به حال شما مؤمنین، خوشا به حال شمایی که مواظب هستید، از دست ندهید.

دعا کنید برای همه، خدا همه را موفق به این توفیق عظمی بگرداند؛ وقتی فریاد می‌زنند این الرجبیون؟ گروهی از مردم بر می‌خیزند یُضِی‏ءُ وُجُوهُهُمْ صورتهای آنها مثل ماه درخشان است، عَلَی رُءُوسِهِمْ تِیجَانُ الْمَلِکِ تاج پادشاهان بر سر ذَکَرَ لَهُ ثَوَاباً جَزِیلاً و پیغمبر خدا ثوابهای متعددی را بر شمرد و فرمود: هَذَا لِمَنْ صَامَ شَیْئاً مِنْ رَجَبٍ این ثوابها برای کسی است که یک روز از رجب را روزه بدارد ، أَوَّلِهِ أَوْ فِی وَسَطِهِ أَوْ فِی آخِرِه یا اول یا وسط یا آخر ولی رجب را از دست ندهد؛ این هم یک نکته زیبا از سیره نبوی در باب ماه رجب که ماه رجب ماه تکامل است.

نکته زیبای دیگری که باز در ماه رجب داریم و تکمیل می‌کند سیر و سلوک معنوی را در ماه رجب، این هست که دین مقدس ما، برادران خواهران، مسیر سیر و سلوک را فقط در رفتن غور کردن در عبادتهای فردی نمی‌داند، خدای متعال، ائمه معصومین(علیهم السلام)، روایات پیامبر مکرم اسلام(ص) زنجیره تکامل روحی و معنوی را با گره زدن به خدمات اجتماعی عجین کرده است؛ در نگاه و منظر پیغمبر مکرم(ص)  ماه رجب بستری است برای خدمات اجتماعی؛ ماه رجب بستری است برای گره خوردن روح انسانها با فقرا، با روح نیازمندان؛ گریه کردن با گریه‌های آنان، غم خوردن با غمهای آنان، درد کشیدن با دردهای آنان، ماه رجب از این مسیر هم تکامل می‌دهد به روح انسان.

یَتَصَدَّقُ فِی کُلِّ یَوْمٍ بِرَغِیفٍ عَلَی الْمَساکِینِ کسانی که نمی‌توانید روزه بگیرید! کسانی که بیماری قلبی دارید! کسانی که نارسایی کلیوی دارید! کسانی که مشکل بینایی دارید! اللهم الشف کل مرضانا ولی غم نخورید، راه باز است، راه سیر و سلوک باز است، پیغمبر خدا فرمود: هر کسی نمی‌تواند روزه بگیرد، یک قرص نان به فقر بدهد یک قرص نان به بِرَغِیفٍ به فقرا بده.

امیرالمؤمین فرمود: هرکس در ماه رجب تَصَدَّقَ بِصَدَقَهٍ فِی رَجَبٍ ابْتِغَاءَ وَجْهِ اللَّهِ خدا ثوابهایی در عوض در آخرت به او خواهد داد که لَا عَیْنٌ رَأَتْ وَ لَا أُذُنٌ سَمِعَتْ وَ لَا خَطَرَ عَلَی قَلْبِ بَشَرٍ نه چشمی دیده است نه گوشی شنیده است و نه به قلب انسانی خطور کرده است؛ این ماه رجب است ماه بزرگی است یَا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ، وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ، ببینید با چه کسی ما طرف هستیم در ماه رجب.

ببینید این نسیم‌های رحمت چگونه وزیدن گرفته است یَا مَنْ یُعْطِى الْکَثِیرَ بِالْقَلِیلِ، یَا مَنْ یُعْطِى مَنْ سَأَلَهُ، اصلا بالاتر، نه فقط کسی که او را می‌خواند به او می‌دهد یَا مَنْ یُعْطِى مَنْ لَمْ یَسْأَلْهُ وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَهً، این ماه رجب است و ان‌شاءالله متصف به صفات خداوندی بشویم، کسی که نمی‌شناسد ما را به او بدهیم، کسی که درخواستی نکرده است، زودتر از درخواست به او بپردازیم، دلهایمان برای همدیگر بسوزد و این زنجیره تکامل روحی و معنوی است که در ماههایی مثل رجب و شعبان و رمضان از ما خواسته‌اند.

خدایا به حق محمد و آل قسمت می‌دهیم لحظه‌ای دست ما دامان پیغمبر و آل کوتاه نفرما…

به محمد و آل قسمت می‌دهیم خدایا آنی و کمتر از آنی دست ما از دامان پیغمبر و آل کوتاه مگردان…

در ظهور حضرت حجت تعجیل بفرما.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم   إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ   وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا   فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا 

وَالسَّلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُه

خطبه دوم:

اَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

عِبادالله اُوصِیکُم وَ نَفسی بتَقوَى اللّه و اتّباع أَمْرِهِ وَ نَهْیِهِ

بندگان خداوند، خودم و شما را دعوت به رعایت تقوا می‌نمایم.

خطبه دوم را هم همانند معمول اختصاص می‌دهیم به بیان و تحلیل چند مناسبت؛ مناسبت اول که در دوشنبه، یکم رجب ما دریم ولادت امام باقر(علیه السلام) هست، امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) بی‌تردید در انسجام و نظم و نسق بخشی به مکتب شیعه بعنوان یک مکتب نقش بی‌نظیری را ایفا کردند.

شما می‌دانید لقب مشهور امام باقر(علیه السلام) باقرالعلوم است، در منابع شیعی و سنی روایتی نقل کرده‌اند که جابر بن عبدالله انصاری، پیغمبر خدا به من فرمود إنّکَ ستُدرِکُ رجُلاً مِنّی، اسمُه اسْمِی و شَمائلُهُ شَمائلی یَبْقَرُ العِلْمَ بَقْراً جابر مردی که پاره‌ای از تن خود من هست را تو درک خواهی کرد، شمائل او شمایل من است، نام او نام من است و او همان کسی است که دانش را تا ژرفایش خواهد شکافت، یَبْقَرُ العِلْمَ بَقْراً

روایات امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) بسیار بسیار افزونتر هستند از روایات امامان دیگر، از باب تبرک و تیمن من یک روایت را عرض می‌کنم که بیشتر جنبه اجتماعی هم دارد، فرمود: چند چیز باعث گشایش رزق و روزی و طول عمر است، خوش رفتاری با خانواده، باعث افزون شدن عمر انسانهاست، فرمود: پیوند با قوم و خویشها پنج ثمر دارد، یک: عمل را پاکیزه می‌کند، دو: اموال را افزایش می‌دهد، سه: بلا رو دور می‌کند، چهار: حساب آخرت را آسان می‌کند و پنچم: مرگ را هم به تأخیر می‌اندازد.

روایات امام باقر(علیه السلام) بسیار بسیار زیاد هستند که در این مجال نمی‌گنجد که ما به آنها اشاره کنیم بیش از این.

مناسبت دوم شهادت امام هادی(علیه السلام) چهارشنبه است یعنی سوم ماه رجب و شما می‌دانید برادران خواهران، در اسناد تشیع امام هادی(علیه السلام) نقش بی‌نظیری را دارد از میان سایر ائمه(علیه السلام)، اسناد تشیع! شما جامعه کبیره را از امام هادی(علیه السلام) باید بخوانید؛ یک سندی است، شناسنامه‌ای است برای تشیع، شما زیارت امیرالمؤمنین(علیه السلام) در روز غدیر را که خودش یک دانشنامه ولایت است، از امام هادی(علیه السلام) باید بخوانید.

شما زیارت پیغمبر(ص) را در مبعث را از امام هادی(علیه السلام)  باید بخوانید که آنجا تمام ولایت امیرالمؤمنین(علیه السلام)  را گره می‌زند به مبعث نبوی، مبعث پیغمبر اکرم(ص)، مَنِ اعتَدَلَ بِکَ الدّیِن چقدر این جمله قشنگ است! در مبعث شما ممکن است انتظار داشته باشید زیارت پیغمبر(ص) بخوانید ولی امام هادی(علیه السلام) می‌گوید صبر کن! کسی که دین با او اعتدال می‌یابد، علی است؛ در همین زیارتنامه؛ این زیارتنامه‌ها را برادران خواهران! نه فقط به نیت ثواب بلکه بعنوان اموری که دانش افزایی می‌کنند، بخوانیم، ببینیم مکتب تشیع چیست.

مناسبت بعدی که باید عرض بکنم در این مجال اندک پلان و یا نقشه محاصره دیپلماتیک ایران است که غربی‌ها پس از آشوبهایی که به نتیجه نرسید بعنوان دوران پسا آشوب، رقم زدند و طراحی کردند، ایده پردازان غربی سه تا نقشه را  طراحی کردند، هزینه‌ها کردند، وقت گذاشتند، اما به نتیجه نرسید؛ سه تا نقشه، نقشه دستاوردسازی مذاکرات بود اولا.

در بوق و کرنا اینها کردند که حلال مشکلات و رد شدن از همه گره‌های زندگی ملت ایران مربوط به برجام است؛ دستاوردهای عظیمی عائد  شما می‌شود، سریع بیایید پای میز مذاکره، گیر ندهید به آنچه ما می‌گوییم که بهشت برین شما پسابرجام است؛ وقتی ایران وارد مذاکره شد، دید در حقیقت برجام، برجام نیست، بلکه برجام سلاحی است برای خلع سلاح کردن ایران، برای زمین گیر کردن و فلج کردن ایران؛ دیپلماتهای ما هم زیر بار نرفتند و برگشتند و تا به حال مسکوت مانده که مانده است.

نقشه دومی که اینها ریختند، نقشه آشوب سازی بود؛ دیدید شاید صد روز اینها بمباران اطلاعاتی کردند، تبلیغاتی کردند، چه آشوبهایی که در کشور به پا نکردند، ولی خب آنها هم با چشمان باز ملت و با همراهی نکردن با این افراد بر باد فنا رفت؛ اگرچه هزینه‌هایی هم برای ملت ما داشت.

نقشه سومی که معمولاً هر از چند گاهی می‌گویند خودشان پس می کشند و جرأت بازگو کردنش را هم صاف ندارند، نقشه حمله نظامی است، که این هم گفتنش تضییع وقت است، خودشان هم می‌دانند حمله نظامی یعنی تیر به قلب خودشان.

اما در دوران پسا آشوب، آیا غربی‌ها دیگر از غربی بودن خودشان دست کشیدند؟ نه! برادرم، نه! خواهرم! این خطبه‌ها باید این مطالب را تبیین بکند، چه کار می‌خواهند بکنند دشمنان دین شما، فرهنگ شما، ایران شما، اسلام شما؟ چند راهبرد را غربی‌ها در پیش گرفتند که جسته گریخته خودشان هم اشاره می‌کنند.

راهبرد اولشان حذف کانال دیپلماتیک ایران است، برهم زدن روابط خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران است؛ کمپینی به راه انداختند ۹۸۰۰۰ امضا جمع کردند، خطاب کردند به مقامات کانادا، ژاپن، فرانسه، بریتانیا، آمریکا، که شما باید همه سفرای ایران را از این کشورهای خود اخراج بکنید، ایران باید منزوی بشود، کانال دیپلماتیک ایران باید مسدود بشود، باید پر بشود.

در لندن، سوئد، آلمان، اخیراً یک چند نفر را، آشوبگر را، هرچه اسمش را شما بگذارید، اینها را می‌ریزند در خیابان و به بهانه مختلف شعار ضد ایرانی می‌دهند و می‌گویند سفارتهای ایران باید در این کشورها تعطیل بشود؛ این نگاه اول و مسیر اولی است که طراحی کردند.

مسیر و راهبرد دوم حمله به بازوی نظامی ایران است؛ شما می‌دانید در سال جاری میلادی، یعنی حدود مثلا یک ماه قبل که شروع شد، روزنامه تلگراف انگلیس یک خبری را داد  که گفت کشور انگلستان، سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را در لیست گروههای تروریستی قرار خواهد داد؛ انگلستان روزنامه تلگرافش این خبر را منتشر کرد.

چند ساعت بعد هنوز چند ساعت نگذشته بود، تلویزیون بی بی سی، شبکه بی بی سی این خبر را تأیید کرد و گفت که انگلستان، سپاه پاسداران را در گروه‌های تروریستی قلمداد می‌کند، از جانب خودش یک طرفه؛ از آن طرف ۴۰ سناتور فرانسوی طرحی را برنامه‌ریزی کردند و گفتند که فرانسه در این سه چهار موضوع باید جلو برود.

اولا: به طور کلی مرگ برجام را اعلام کند، ثانیا: سپاه پاسداران را در گروهکهای تروریستی جا بده و ثالثاً: بانکهای ایران را در اروپا تحریم مطلق بکند و مسیر هوایی ایران را هم مسدود بکند، اینها کارهایی است که دارند همزمان پیش می‌برند؛ به هوش باشیم،  ببینیم در فراتر از مرزها چه می‌گذرد؟ مسئولین ما باید چه تدابیری بیاندیشند؟ و با چه مسائل کلانی کشور ما درگیر است، نخست وزیر هلند، با بی شرمی تمام در دیدار عده‌ای متأسفانه ایرانیان خودفروخته اعلام کرد که ما سپاه پاسداران را در گروه‌های تروریستی جا می‌دهیم.

سه روزی دیگر حدوداً سوم بهمن ماه چند روز دیگر، نشست شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا است؛ یعنی ۲۳ ژانویه، سوم بهمن ماه؛ همزمان با این نشست توئیت مشترکی یک عده‌ای از عناصر خودباخته و خودفروخته مطرح کردند که ایران باید به طور جدی از طرف اتحادیه اروپا تحریم بشود، قطع ارتباط بشود.

شخصی مثل رضای پهلوی، شخصی مثل علی کریمی، شخصی مثل گلشیفته فراهانی و امثال اینها که عددی هم نیستند، اما توئیت می‌دهند به نفع ملت ایران، اما در حقیقت آسیب و ضربه‌ای که به حیثیت خودشان، مملکت خودشان می‌زنند، خبر ندارند؛ این راه دومی است راهبرد دومی است که اینها در پیش گرفته‌اند، یعنی حمله به بازوی نظامی، یعنی سپاه پاسداران.

راهبرد سوم: حذف برجام است، ببینید وقتی می‌گوییم برجام، یعنی سلاحی برای خلع سلاح کردن ایران، یعنی همین؛ با بی شرمی تمام فرانسه اعلام کرده که پهپادهای ایران نقض قطعنامه ۲۲۳۱ است، نه به بار است نه به دار است؛ همه چیز در هاله ابهام است، اما اینها نقض را صددرصد اعلام می‌کنند و می‌گویند برجام تمام شد با این کار ایران.

هزاران کار خلاف و نقض انجام می‌دهند این حرفها نیست، اما با یک پهپاد چه ادعاهایی دارد؛ در میز مذاکره چه می‌گذرد خدا می‌داند، اینها چه می‌خواهند از دیپلمات‌های ایرانی خدا می‌داند، راهبرد بعدی آنها حذف برجام است.

راهبرد چهارم: مدیریت سلبریتی‌ها و چهره‌هاست؛ جریانهای ضد ایرانی، برای اقناع افکار عمومی، واقعاً مردم در این آشوبها نیامدند با اینها، نیامدند، اما خب الغرِیقُ یتشبَّثُ بکُلّ حَشیش. به حشیشه‌هایی دست می‌زنند، می‌روند سلبریتی‌ها را قانع می‌کنند، یک خط بنویسند، یک پیام بدهند، یک توئیت بزنند تا شاید بتوانند مردم را قانع کنند؛ ولی زهی خیال باطل، زهی تصور محال.

یک کلمه عرض می‌کنیم به این جریانهایی که بیشتر در رسانه‌هاست؛ یک کلمه عرض می‌کنیم، شما چند سال پیش رهبر معظم انقلاب التماسهای نهانی اوباما را مطرح کرد، نارحت شدید، می‌دانید همین فریادها و آشوب ها و سر و صداها را به راه می‌انداختند، اما نهانی پیام می‌دادند، پیغام می‌فرستادند، پسغام می‌فرستادند به رهبر انقلاب به مسئولین، که کوتاه بیایید از مواضع خود در منطقه، از مواضع  خود در فلان جا؛ کاری نکنید دوباره این پیغام و پسغام هایتان را علنی کنند و آبروتان بیش از این برود. ( شعار هیهات من الذله نمازگزاران)

در اوج تحریمها ایران در اوج قدرت است، چند روز قبل کارشناسان قَدَر منتصب به خود صهیونیستها و جریانهای غربی ضد ایرانی اعلام کردند، قدرت نظامی ایران به مراتب از رژیم صهیونیستی بالاتر و افزونتر است.(تکبیر نمازگزاران).

[بیش از این به این مقوله نپردازیم که خودشان هم می‌دانند آب در هاون کوبیدن است با هزینه کردن هایشان و در رویارویی با ملت ایران]

مناسبت چهارمی که شهری است و باید به آن بپردازم؛  شهرداری دزفول فعلاً با سرپرست دارد اداره می‌شود و منافع و مصالح شهر ما ایجاب می‌کند که شهرداری قوی، مقتدر، آگاه به مسائل عمرانی، آگاه به مسائل فرهنگی، دارای نگاه تمدنی، دینی، انتخاب بشود و امیدواریم برادران عزیز ما در شورای اسلامی شهر از این مرحله حساس، آبرومند بیرون بیایند و انتخاب شایسته‌ای را داشته باشند.

نکته بعد که می‌خواهم عرض بکنم مقوله گرانی و عدم ثبات قیمت‌ها در بازار است، واقعاً مردم در یک سرگردانی بزرگ به سر می‌برند، واقعاً مردم ما خیلی سؤال دارند، واقعاً مردم ما دوست دارند دولتمردانشان پاسخگو باشند؛ چرا اجناس دائماً روز به روز تغییر می‌کند؟ چرا اتیکتها روز به روز در میاد جدید می‌شود؟ تا کی این گرانیها ادامه خواهد داشت؟ کی این تغییر قیمتها و اجناس متوقف خواهد شد؟ چرا توجیه منطقی از سوی مسئولین که مردم عزیز ما را قانع کند ارائه نمی‌شود؟ مردم منتظرند، یک کسی پاسخ بدهد.

برای مردم قابل حل نیست، برای مردم قابل هضم نیست، خودرو معضل دهه‌های زندگی آنها باشد، شایسته مملکت اسلامی ما نیست یک خودروی خوب ارزان، آرزو و حسرت به دل، مردم باشد؛ کسی باور نمی‌کند، کسی حل و هضم نمی‌کند، دائم بگوییم مافیا نمی‌گذارد، لابی‌ها نمی‌گذارند؛ قوای سه گانه پس کجا هستند؟ مردم ما انتظارشان بیش از اینهاست از قوه مقننه، مجریه، قضاییه.

آقیان مسئولین غَلاءُ السِّعرِ یُسِیءُ الخُلُقَ ، و یُذهِبُ الأمانَهَ ، و یُضجِرُ المَرءَ المُسلمَ گرانی قیمت، بالا بودن نرخها، اخلاقها را بد می‌کند، اعصابها را خورد می‌کند، امانت داری را پایین می‌آورد، بیقرار می‌کند انسانها را یُضجِرُ المَرءَ انسانها بی‌تاب می‌شوند، بی قرار می‌شوند.

می‌گویند چرا مردم هجوم می‌آورند؟ فلان چیز را می‌خرند؟ بهمان چیز را می‌خرند؟ ذخیره می‌کنند؟ بر می‌دارند؟ ما موافق این کار نیستیم، ابداً.(تکبیر نمازگزاران)

اما فکری هم کردید برای اینکه مردم را مطمئن کنید که اتفاقی در تغییر قیمتها نخواهد افتاد؟ زیرساخت این نصیحت کیست؟ به دست شماست، شما آرامش روحی و روانی را باید به مردم و به بازار برگردانید، شما باید مردم را مطمئن کنید که اجناس ثابت خواهند ماند، برنج ثابت است؟ بله؟ از یکی دو ماه قبل گوشت ثابت مانده است؟ نمانده است؛ مردم در تنگنا هستند، مردمی که البته در صحنه هستند، مردمی که البته آتو به دشمن نمی‌دهند، مردمی که البته دشمن شناس هستند، دوست شناس هستند، قدردان زحمات شما هم هستند، اما فکری برای این قضیه بکنید، دغدغه اصلی مردم اتفاقاً جایی که دشمن خباثت خودش را نشان می‌دهد و موج سواریش را می‌کند همینجاست؛ برادرم خلاء را پر کن، بهانه را از دست دشمن بگیر، این هم یک نکته‌ای است که ما انتظار داریم مردم به امنیت روحی و روانی و ثبات برسند، ثبات مردم ثبات بازار است، ثبات روحی مردم، ثبات قیمت‌هاست.

نکته ششمی که می‌خواهم عرض بکنم و آرام آرام دامنه سخن را برچینم، دغدغه و دل‌مشغولی مردم متدین ما و دغدغه‌مندان فرهنگی است از وضع اسفبار و ولنگارانه فرهنگی است؛ بر کوچه‌ها و خیابانها و فروشگاههای ما چه می‌گذرد؟ شاهد چه مناظری ما هستیم؟ شاهد چه صحنه‌هایی هستیم؟ چه اتفاقاتی دارد در پوسته و بدنه جامعه ما می‌افتد؟

خانواده‌های متدین، خانواده‌هایی که به اصالت و به ریشه‌های ایرانی اسلامی خودشان باور دارند، گریه می‌کنند، ناله می‌زنند، انتظار دارند از مسئولین فرهنگی، بالاتر رفته است اوضاع و احوال از فقط نابسامانی، هتاکی می‌کنند بعضی‌ها به مقدسات، دهن‌کجی می‌کنند به کسانی که دغدغه فرهنگی را دارند، با بی‌شرمی تمام توهین به اعتقادات می‌کنند؛ گویا میدان را بعد از اغتشاشات خیلی‌ها فراخ دیدند برای خودشان؛ چه فکری دارند مسئولین ما؟ چه برنامه‌ای دارند مسئولین ما؟

بروید ببنید در فروشگاههای بزرگ چه خبره؟ بروید ببینید در بام رسوایی دزفول در کوی حافظ چه می گذرد؟ چه اتفاقاتی دارد آنجا می‌افتد؟ چه صحنه‌هایی را جوان متدین ما، خانواده‌های مذهبی ما می‌بینند؟ خون می‌خورند؟ چه کار بکنند؟ چه کسی به فریاد مردم باید برسد؟ این تریبون فریاد مردم متدینی را سر می‌دهد که از عاقبت وخیم ولنگاری در هراس است، می‌ترسد، مردمی که نمی‎خواهند در چنگال فرهنگ منحط غربی گرفتار و مچاله بشود.(تکبیر نمازگزاران)

دیده‌بانان فرهنگی کشور به هوش باشند، تا دیر نشده فکری بکنند، برنامه‌ای تهیه بکنند، تدوین بکنند، لااقل بیش از این بر مردم متدین و خانواده‌هایی که به فکر فرهنگ و اصالت خودشان هستند، عرصه تنگ نشود؛ این را دقت بکنیم، دغدغه مردم متدین ماست، تمام می کنم صحبت را امیدواریم که شاهد قدمهای بلند و بزرگ فرهنگی باشیم.

معرفی می‌کنم کتاب بسیار مهمی را که ۱۱۶ بار چاپ خورده است، رهبر انقلاب خیلی از آن دفاع کرد، حمایت کرد، تعریف و تمجید کرد، کتاب حاج قاسمی که من می‌شناسم و الان هم دوستان ما در نمازجمعه امروز در مصلی این کتاب را به معرض دید عزیزان قرار داده‌اند.

و همچنین تبریک عرض می‌کنم کسب رتبه اول خوزستان و موفق‌ترین بسیج کشور را به پایگاه مقاومت بسیج کوی طالقانی علی الله اجرهم.

خدایا به حق محمد و آل قسمت می‌دهیم آنی ما را به خودمان وامگذار…

دست ما از دامان پیغمبر و آل کوتاه مفرما…

در ظهور حضرت حجت تعجیل بفرما…

خدایا شاکر نعمت باران هستیم، رحمتت را برما ریزان‌تر بگردان…

ما را از برکات ماه رجب محروم مدار.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ   ‌قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ  اللَّهُ الصَّمَدُ   لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ   وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ

وَالسَّلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُه