13th، ژانویه 2023
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com

از الزامات پرهیزگاری اجتناب از گناه و معصیت است. + متن کامل خطبه‌ها

 توبه کردن به درگاه الهی، بهترین و سریعترین راه برای اصلاح نفس و پرهیزگاری است.

زمان انتشار: 13th, ژانویه 2023 ساعت 10:10 ب.ظ | کد خبر: 94037

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر نماز عبادی سیاسی جمعه دزفول با حضور اقشار مختلف مردم متدین و ولایت مدار دزفول، به امامت حجه‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی قاضی امام جمعه دزفول با رعایت شیوه‌نامه‎‌های بهداشتی در مصلای امام علی(عقرارگاه فرهنگی این شهرستان برگزار شد.

از الزامات پرهیزگاری اجتناب از گناه و معصیت است

خطیب نماز جمعه دزفول در خطبه اول نماز با دعوت از خود و مردم به رعایت تقوای الهی گفت: از الزامات پرهیزگاری اجتناب از گناه و معصیت است.

امام جمعه دزفول با اشاره به آیه‌ای از سوره شوری که خداوند متعال می‌فرماید: « وَهُوَ الَّذِی یَقْبَلُ التَّوْبَهَ عَنْ عِبَادِهِ وَیَعْفُو عَنِ السَّیِّئَاتِ وَیَعْلَمُ مَا تَفْعَلُونَ» گفت: در ترجمه این آیه آمده است او خدایی است که توبه بندگانش را می‌پذیرد و قلم عفو بر گناهان آنها می‌کشد.

توبه کردن به درگاه الهی، بهترین و سریعترین راه برای اصلاح نفس و پرهیزگاری است

وی افزود: توبه کردن به درگاه الهی، بهترین و سریعترین راه برای اصلاح نفس و پرهیزگاری است.

جایگاه زن و مسائل خانواده از منظر اسلام و غرب

امام جمعه دزفول از جایگاه زن و مسائل خانواده به عنوان یکی از مهمترین جبهه‌های جنگ نرم بین اسلام و سرمایه‌داری غرب نام برد و گفت: غرب در نظریه یکسان سازی زن و مرد، از شخصیت زن استفاده ابزاری می‌کند و از او چهره‌ای خشن می‌سازد و به سمت الوات گری سوق می‌دهد.

وی افزود: از منظر مکتب اسلام خلقت زن با اینگونه مسائل سازگاری ندارد؛ و در ارزش‌های اخلاقی و انسانی زن و مرد با همدیگر هیچ تفاوتی ندارند.

فرزندآوری و بارداری را خدای متعال به عهده زن گذاشته است و امتیاز آن بهشت است که زیر پای مادران است

امام جمعه دزفول تصریح کرد: قرآن وظایف مرد و زن را تعیین فرموده است و در قبال آن امتیازی داده است، مثلا فرزندآوری و بارداری را خدای متعال به عهده زن گذاشته است و امتیاز آن را بهشت قرار داده که زیر پای مادران است.

دو نقش مهم زنان نقش همسری که آرام بخشی است و نقش مادری که تربیت فرزندان است

امام جمعه دزفول با بیان این نکته که در نگاه اسلام به زن تعادل کامل وجود دارد ادامه داد: برای زن دو نقش مهم و سرنوشت ساز تعریف شده است؛ که اگر نباشد بنیان خانواده و جامعه دچار اختلال شده و از هم می‌پاشد.

وی افزود: نقش همسری که آرام بخشی است  و نقش مادری که تربیت فرزندان است از مهمترین وظایف جامعه زنان به شمار می رود.

در جامعه اسلامی، زنان باید در تراز آموزه‌های دینی باشند و به اهمیت حجاب اهتمام بیشتری ورزند

امام جمعه دزفول با بیان این نکته از حضرت آقا که فرمودند “مادرها مایه انتقال هویّت ملی هستند” تأکید کرد: در جامعه اسلامی زنان باید در تراز  آموزه‌های دینی باشند و به اهمیت حجاب اهتمام بیشتری ورزند.

خطبه دوم: از منظر امام جعفر صادق(ع) هیچ تقوایی نافع‌تر و سودمندتر از پرهیز از محرمات الهی نیست

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی در خطبه دوم نماز جمعه دزفول گفت: از منظر امام جعفر صادق(ع) هیچ تقوایی نافع‌تر و سودمندتر از پرهیز از محرمات الهی نیست.

انسان باید به دنبال اذیت مؤمن و غیبت او نباشد و در اعمال و رفتار خود از زبان و گوش خود مراقبت کند

وی افزود: انسان باید به دنبال اذیت مؤمن و غیبت او نباشد و در اعمال و رفتار خود از زبان و گوش خود مراقبت کند.

خودآگاهی تاریخی امام خمینی(ره) باعث شد ملت ایران مقابل طاغوت و سلطه استکبار قیام کند

امام جمعه دزفول با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر و ولادت امام خمینی(ره) گفت: خودآگاهی تاریخی امام خمینی(ره) باعث شد ملت ایران مقابل طاغوت و سلطه استکبار قیام و آنها را از ایران اسلامی بیرون کنند.

وی افزود: آمریکایی‌ها در زمان طاغوت ده‌ها هزار مستشار در ایران داشتند و علاوه بر دریافت حقوق بالا، از ایرانیان حق توحش می‌گرفتند که حضرت امام(ره) همه اینها را جمع کرد.

فرار شاه از ایران باید برای افرادی که به شیطان بزرگ دل می‌بندند عبرت آمیز باشد

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی با اشاره به حوادث تاریخی دی ماه و اثرگذاری آنها در کشور بیان کرد: ۲۶ دی سالروز فرار شاه خائن از ایران بود که این واقعه باید برای افرادی که به شیطان بزرگ دل می‌بندند عبرت آمیز باشد.

وی ادامه داد: بعد از فرار شاه از ایران، آمریکا هم به او راه نداد و در نهایت این شاه خائن در گوشه‌ای با ذلت و خاری از دنیا رفت.

۲۷ دی ماه را یادآور چهارشنبه سیاهی است که گاردی‌های رژیم طاغوت برای مردم ایران رقم زدند

امام جمعه دزفول ۲۷ دی ماه را یادآور چهارشنبه سیاهی دانست که گاردی‌های رژیم طاغوت برای مردم ایران رقم زدند.

نقش مردم دزفول در دوران انقلاب و تقدیم شهدای گرانقدر از این شهر

وی افزود: مردم دزفول در چهار راه سی متری و میدان امام به ارتشی‌ها گل و پرتقال دادند که این موضوع باعث خشم شاه پرستان شد و با تانک‌ها به دزفول آمدند و به مردم حمله کردند.

طاغوتیان منزل آیت الله قاضی امام جمعه فقید دزفول را با تانک‌ها محاصره و به سمت منزل او تیراندازی کردند

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی ادامه داد: طاغوتیان منزل آیت الله قاضی(ره) امام جمعه فقید دزفول را با تانک‌ها محاصره و به سمت منزل او تیراندازی کردند.

وی افزود: مرحوم آیت الله قاضی(ره) خانه را ترک نمی‌کرد که با اصرار، ایشان را از پشت بام‌ منزل به کوچه پشتی رساندیم و مدتی در منزل اقوام برای امنیت به سر بردند.

امام جمعه دزفول سالروز شهادت شهید نواب صفوی و یارانش را نیز گرامی داشت و گفت: فداییان اسلام با قیام و ایثارگری خود باعث شدند رژیم طاغوت رسوا شود و مردم برای مبارزه بیشتر آماده شدند.

وی افزود: شهید سبحانی، شهید دانش و شهید عزیز صفری از شهدای دزفول حق بزرگی بر گردن ما دارند که برای آنها ۲ کتاب نوشته شده است.

دشمنان برنامه کاملی داشتند ولی محاسبه آنها اشتباه بود

امام جمعه دزفول با اشاره به تلاش همه جانبه دشمن برای ضربه زدن به ایران اسلامی در اغتشاشات اخیر گفت: دشمنان برنامه کاملی داشت ولی محاسبه آنها اشتباه بود.

ملت ایران به دلیل تدین با برنامه دشمن که بر پایه حجاب بود، همراهی نکردند

خطیب نماز جمعه دزفول با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در دیدار با مداحان افزود: حضرت آقا به مهندسی خوب دشمن در اغتشاشات اخیر آفرین گفتند و فرمودند دشمنان توطئه‌های فراوانی علیه ایران به کار بردند ولی محاسبه آنها اشتباه بود.

وی با اشاره به تمرکز دشمن بر مسئله حجاب در اغتشاشات ادامه داد: ملت ایران اگرچه نسبت به مسائل اقتصادی گلایه داشتند ولی به دلیل تدین، با برنامه دشمن که بر پایه حجاب بود، همراهی نکردند.

حفظ کشور و پیروی از رهبری از اصول وحدت است

امام جمعه دزفول امید و وحدت را بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب قوام هر جامعه دانست و بیان کرد: حفظ کشور و پیروی از رهبری از اصول وحدت است ضمن اینکه نباید اختلاف افکنی کرده و مردم را ناامید کنیم.

قدردانی از قوه قضاییه به خاطر برخورد با اغتشاشگران و خائنان

امام جمعه دزفول با قدردانی از قوه قضاییه به خاطر برخورد با اغتشاشگران و خائنان گفت: علیرضا اکبری نیز یک جاسوس خائن بود که با مسئولیتی بزرگ در بدنه کشور برای دشمن جاسوسی می‌کرد.

وی افزود: همین امروز حکم اعدام این ملعون اجرا شده که امیدواریم همچنان قاطعیت قوه قضاییه تداوم یابد و از جوسازی‌ها هراسی نداشته باشد.

خون بسیاری از دانشمندان ایران به گردن این جاسوس (علیرضا اکبری) بود و باید اعدام می‌شد

امام جمعه دزفول بیان کرد: خون بسیاری از دانشمندان ایران به گردن این جاسوس بود و باید اعدام می‌شد.

باید از دامن زدن به اختلافات قومیتی اجتناب کرد

وی با تأکید بر خودداری از دامن زدن به اختلافات قومیتی اظهار کرد: باید ببینیم مصاحبه، بیانیه و انتقاد ما چه نتیجه‌ای در جامعه دارد؛ اگر این اقدامات باعث دوقطبی در جامعه شد یعنی در زمین دشمن بازی کرده‌ایم.

وی نقد مؤدبانه را سازنده دانست و افزود: متأسفانه برخی با طرح مطالبات غیرمنطقی، عده‌ای را علیه دیگران تحریک می‌کنند.

پیگیری موضوعات باید از طریق مجاری قانونی کشور انجام شود

امام جمعه دزفول تأکید کرد: پیگیری موضوعات باید از طریق مجاری قانونی کشور انجام شود.

پرونده غربی‌ها مملو از سیاهی، تباهی و فساد است ولی ادعای حقوق بشر دارند

امام جمعه دزفول با اشاره به سرکوب معترضان فرانسه بیان کرد: یکی از نشریات این کشور به طور مستمر به مقدسات ما توهین می‌کند حال آنکه کوچکترین اقدامی علیه برخی افراد سیاسی فرانسه با برخورد جدی مواجه می‌شود.

وی ادامه داد: پرونده غربی‌ها مملو از سیاهی، تباهی و فساد است ولی ادعای حقوق بشر دارند و در امور داخلی دیگر کشورها دخالت می‌کنند.

امام جمعه دزفول اظهار کرد: امروز مردم دزفول بعد از اقامه نماز جمعه راهپیمایی و نسبت به توهین نشریه فرانسوی اعلام انزجار می‌کنند.

تبریک بمناسبت انتصاب دکتر خسروپناه به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور

وی با تبریک انتصاب حجه‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه امام جمعه موقت دزفول به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: این عالم صاحب فکر است و نشریات و کتب زیادی نظیر منظومه فکری حضرت امام(ره) را نوشته و انسانی متعهد ودلسوز است.

هر اقدامی علیه بی‌حجابی در چارچوب قانون انجام شود

امام جمعه دزفول با قدردانی از تشکیل جلسه شورای تأمین درخصوص بی‌حجابی گفت: مسئولان در این نشست راهکار ارائه دادند و با بررسی قوانین و مقررات قرار شد هر اقدامی علیه بی‌حجابی در چارچوب قانون انجام شود.

وی با بیان اینکه براساس مستندات قانونی سخن می‌گوید، افزود: باید راهکارهای درست و دقیق برای مقابله با بی حجابی در نظر گرفته و از ظرفیت مردم متدین و حمایت نیروی انتظامی و بسیج استفاده شود.

امام جمعه دزفول با تأکید بر اینکه مردم، مسئولان و روحانیت باید در زمینه حجاب احساس وظیفه کنند، گفت: کسی آیه یأس نخواند؛ دشمن خوابها دیده بود برای ما ولی نتوانست، چون مردم‌ با آنها همراهی نکردند.

وی با بیان اینکه در پیچ تاریخی بزرگی قرار داریم، افزود: اکنون نیز باید با صبر، ایستادگی و مقاومت این مرحله را پشت سر بگذاریم.

 اقدام نمازگزاران جمعه دزفول در محکومیت هتاکی نشریه فرانسوی

نمازگزاران جمعه دزفول بعد از اقامه نماز در محکومیت هتاکی نشریه فرانسوی از محل مصلای امام علی(ع) تا مسجد حضرت زینب(س) راهپیمایی کردند.

نشریه شارلی ابدو که چندی پیش با وقاحت به ساحت پیامبر مهربانی(ص) توهین کرد و قلب میلیون‌ها انسان آزاده را به درد آورد، بار دیگر به بهانه آزادی بیان، باور میلیون‌ها انسان را به سخره و توهین گرفت و حریم انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را هدف کینه ضد اسلامی خود قرار داد.

متن کامل خطبه‌ها:

خطبه اول:

سَلامُ عَلَیْکُم جَمیعاً ورَحْمَهُ الله وبَرَکاتُهُ

اَعُوذُ بِاللّهِ مِن الشیطان الرَّجیم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

عِبادَاللّه، بندگان خدا، خواهران و برادران ایمانی، با عرض سلام خدمت همه شما عزیزان، خودم و همه شما را دعوت به رعایت تقوای الهی می‌نمایم.

یکی از الزامات تقوا و پرهیزگاری، دوری جستن از گناه است و توبه‌ از گناه است.

خدای متعال در سوره شوری می‌فرماید: وَهُوَ الَّذِی یَقْبَلُ التَّوْبَهَ عَنْ عِبَادِهِ وَیَعْفُو عَنِ السَّیِّئَاتِ یعنی او خدایی است که توبه بندگانش را می‌پذیرد و قلم عفو بر گناهان آنها می‌کشد؛ توبه کردن به درگاه الهی، بهترین و سریعترین راه برای اصلاح نفس و پرهیزگاری است.

امیدواریم خدای متعال به ما توفیق بدهد که بتوانیم هم از گناهان دوری بکنیم، هم اگر خدای ناکرده دچار لغزش و خطایی شدیم، بدون درنگ توبه و توبه حقیقی بنماییم ان‌شاءالله.

امروزه یکی از بزرگترین چالشهایی که با غرب داریم و در حقیقت یکی از مهمترین جبهه‌های جنگ نرم بین اسلام و نظام سرمایه‌داری غرب، بحث جایگاه زن و مسائل خانواده است؛ ما در این زمینه یک چالش سنگینی با غرب داریم که باید بتوانیم با معرفی صحیح اسلام و جایگاه زن از منظر دین اسلام در این جنگ نرم به پیروزی برسیم و غلبه پیدا بکنیم.

غرب در نظریه یکسان سازی بین زن و مرد می‌خواهد از شخصیت زن استفاده ابزاری بکند و زن را در عرصه‌های مختلف اجتماعی، مثل مرد نشان بدهد، خشن نشان بدهد، بزن بهادر و او را به سمت و سوی الوات گری سوق بدهد.

گاهی اوقات من خودم دقت کردم در بررسی‌هایی که صورت گرفته است، در فیلمهای هالیوودی، گاهی اوقات لباس کابویی تن زن می‌کنند و او را شیش لول بندش می‌کنند و نمی‌دانم، زن را به سمت سوی آن حالات خشن مردانه سوق می‌دهند و امثال این کارهایی که غرب دارد انجام می‌دهد و حال اینکه خلقت زن با اینگونه مسائل سازگاری ندارد.

خداوند را هرموجودی را براساس اقتضای وظیفه‌ای که به گردن آن موجود گذاشته، خلقت کرده است؛ مثلا بعضی‌ها می‌گفتند که مار که یک حیوان اذیّت کننده است سم دارد، سم آن هم کشنده است، ما مثلا از سم مار می‌ترسیم، وقتی که کسی که دچار مارگزیدگی می‌شود سریع با نگرانی می‌بریم دکتر و خلاصه به او سرم ضد سم مار می‌زنیم و اینها، ولی خود این سم برای آن موجود یک وسیله دفاعی است؛ یعنی خداوند تبارک و تعالی آمده است و این موجود را خلق کرده و وسیله دفاعی هم به او داده است، یعنی براساس خلقتی که دارد.

زن از نظر ما تعبیر به ریحانه شده است، یعنی به گل تشبیه شده است، زن قهرمان نیست؛ البته در عرصه‌های تربیت فرزند و همسرداری و خیلی عرصه‌ها بله! وظیفه‌ای که به عهده او گذاشته شده است، هیچ مردی نمی‌تواند انجام بدهد؛ البته از نظر اسلام، ارزش گذاری انسانی و اخلاقی انسان، زن و مرد فرقی ندارد و زن و مرد هیچ خصوصیتی ندارند؛ هیچ تفاوتی ندارد تساوی زن و مرد در ارزشهای انسانی و اخلاقی، این جز مسلّمات دین است.

خدای متعال در آیه ۳۵ سوره احزاب می‌فرماید: إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِینَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِینَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِینَ وَالصَّابِرَاتِ تا آخر آیه، ده تا خصوصیت را، درباره مرد و زن می‌شمارد که بعد می‌فرماید: این ده خصوصیت در اجر دادن یکسان است؛ هیچ تفاوتی ندارد، در ارزش‌های اخلاقی و انسانی، زن و مرد با همدیگر هیچ تفاوتی ندارند؛ این جور نیست که مثلاً نماز مرد ارزشمندتر از نماز زن باشد، یا حج مرد ارزشمندتر از حج زن باشد، نه! در ارزشهای اخلاقی و انسانی اینها با هم برابر هستند.

یا در آیه دیگری در قرآن مطلبی را بیان می‌کند، أَنِّی لَا أُضِیعُ عَمَلَ عَامِلٍ مِنْکُمْ مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَى اینکه می‌فرماید: من عمل اجر عمل هیچ کدام از شما چه مرد باشد چه زن باشد ضایع نمی‌کنم؛ یعنی در ارزش گذاری مسائل اخلاقی و انسانی و عبادات هیچ تفاوتی ندارد.

نقطه مهمی که اینجا وجود دارد در باب وظایف متقابل زن و مرد است، نکته‌اش هم این است که آن وظایفی که زن و مرد نسبت به یکدیگر دارند، متفاوت است، ولی بین آنها تعادل وجود دارد. من بیشتر این نکته را خدمت شما عزیزان توضیح بدهم.

یعنی با اینکه نسبت به همدیگر وظائف زن و مرد متفاوت و مختلف هستند، ولی در عمل تعادل وجود دارد؛ به این معنا که در سوره بقره هم اشاره کرده است؛ آن مقداری که حق برای آنها هست، همان مقدار هم حق علیه آنهاست؛ یا بهتر بگویم یعنی به هر مقدار حق برای آنها قرآن قائل شده است، به عهده آنها تکلیف قرار داده است؛ یعنی هر وظیفه‌ای که به کسی که در قرآن محول شده است در قبال آن حقی وجود دارد؛ هر امتیازی که داده شده است، در مقابل آن وظیفه‌ای قرار داده شده است.

مثلا فرزندآوری و بارداری را خدای متعال به عهده زن گذاشته است، آن وقت این زن، به خاطر اینکه فرزند را به دنیا بیاورد ۹ ماه باید تحمل بکند و بعد وقت زایمان چه زحمتی و زجری و دردی را باید تحمل بکند، خداوند این را به او داده است و از آن طرف به او گفته است «الْجَنَّهُ تَحْتَ أقْدامِ الْأُمَّهاتِ.»‏ بهشت زیر پای مادران است؛ یعنی یک وظیفه‌ای گذاشته است، در قبال آن امتیازی داده است.

فلذا نگاه اسلام به مقوله زن این چنین است، تعادل کامل وجود دارد، این نگاه اسلام است، اما برای زن دو نقش مهم و کلیدی تعریف شده است؛ خوب دقت بفرمایید، دو تا وظیفه خیلی مهم و سرنوشت ساز که اگر اینها نباشد، اصلا بنیان خانواده و اساس جامعه دچار اختلال می‌شود و از هم می‌پاشد.

یکی نقش همسری و یکی نقش مادری، خداوند برای زن قرار داده، حالا غربی‌ها دارند، اینها را به هم می‌زنند، با قوانینی که دارند تصویب می‌کنند، برخلاف خلقت دارند حرکت می‌کنند؛ مثلا می‌آیند قانون هم جنس گرایی را رسمیت می‌دهند، دو تا مرد را می‌گذارند، بعد اینها رسماً ازدواج می‌کنند با همدیگر و بعد یک فرزند، یک کودکی را بعنوان یک کودک به آنها تحویل می‌دهند؛ حالا این کودک در این تربیت بین دوتا مرد فاسد و فاجر هم جنس گرا که اینها بعنوان والدین او هستند چگونه بار می‌آید، خدا می‌داند.

فلذا این مسئله، مسئله مهمی است که باید درست به آن پرداخته بشود، با دقت بررسی بشود؛ این جهاد تبیینی که حضرت آقا می‌فرمایند معنایش همین است که ما در این جنگ نرمی که با غرب داریم در این چالشی که با غرب داریم، باید درست عمل بکنیم.

یکی دیگر نقش همسری بود که اشاره کردم، نقش همسری آرامش بخشی است، یعنی مرد در بیرون از خانه، هزار تا ناراحتی، گرفتاری، مشکل دارد، می‌خواهد وقتی برود خانه، همسر، او را آرامش بدهد، همسر نقش آرامش‌بخشی به مرد را دارد که این در قرآن هم آمده است حالا فرصت نیست آیات آن را ذکر بکنم.

ما در آموزه های دینی و دستورات اسلام، برای زن یک جایگاه خیلی بالا و ویژه‌ای قائل هستیم، در آن حدیثی که در بالای سر رهبری نصب شده بود در دیدار با بانوان أکثَرُ الخَیرِ فِی النِّساءِ بسیاری از خوبیها در زنان وجود دارد، این دیدگاه اسلام است.

من یک نکته‌ای به ذهنم رسید، انسان می‌تواند بدون پدر باشد، ولی نمی‌تواند بدون مادر باشد؛ اساس خلقت به مادر برمی‌گردد، حضرت عیسی  پدر نداشت، این نشان دهنده این است که خلقت زن با نظام هستی و جوامع بشری گره خورده است.

[یک جمله نابی را من از حضرت آقا که درباره زن فرمودند این را اشاره می‌کنم؛ البته عرض کردم چون وقت کم است فرصت نداریم به صورت مفصل به مباحث بپردازیم، بلکه به صورت تیتروار اشاره می‌کنیم.]

در فرمایشاتشان فرمودند: خیلی جمله نغز و پرمعنا‌یی است؛ مادرها مایه انتقال عناصر هویّت ملی هستند؛ فلذا این نکته، خیلی نکته مهمی است که باید خیلی به ان توجه شود که ما جایگاه زن را به درستی بشناسیم، بتوانیم تبیین بکنیم، از جایگاه زن و آسیبهایی که او را تهدید می‌کند، دقت بکنیم، مراعات بکنیم و در جامعه اسلامی، زنان ما در تراز آموزه‌های دینی ما باشند، بحث حجاب یکی از آن موارد است که این روزها خیلی مطرح است.

من در پایان خطبه یک حدیث کاربردی عرض می‌کنم که ان‌شاءالله یک قدری سبک زندگی را هم گفته باشیم، در خطبه‌های قبل، راجع به آثار وضعی گناه، گفتیم گناه و معصیت و حرام از خود آثاری به جای می‌گذارد در دنیا، آخرت که بماند که حساب و کتاب دارد و انسان باید پس بدهد.

این حدیثی که امروز می‌خواهم تقدیم حضورتان بکنم در مورد آثار وضعی مکروهات است، امام سجاد(ع) در یک حدیثی می‌فرمایند: در کتاب معون الاخبار آمده است، چهار عمل مکروه است که رزق و روزی انسان را کم می‌کند، حرام نیستند هان! مکروه هستند، یعنی اگر انسان این چهار عمل انجام بدهد مرتکب معصیت نشده است، مرتکب مکروه شده است.

مکروه آن مطلبی است که نهی شده است، ولی به حد الزام نرسیده است که کل مکروه جائز این را می‌گویند که انسان با عمل مکروه با اینکه این مکروه، مطلوب خدای متعال نیست و محبوب خدای متعال نیست، انجام بدهد، ولی گناه پای او نمی‌نویسند و می‌فرماید: چهار عملی که مکروه هستند و رزق روزی را کم می‌کند، یکی این است که انسان اظهار فقر و ناداری کردن در حضور مردم است، آدم فقیر است، نادار است، این را در جلو مردم اظهار بکند، این یکی از آن مکروهات است.

یکی دیگر خواب دیر هنگام شب و خواب بعد از نماز صبح، این هم باز اثرات وضعی دارد، با اینکه حرام نیست خواب دیرهنگام و خواب بعد از نماز صبح حرام نیست، ولی مکروه است این باعث می‌شود رزق و روزی انسان کم بشود.

یکی دیگر از اعمالی که باعث کم شدن رزق و روزی انسان می‌شود، تحقیر و کم ارزش شمردن نعمتهای خداست، انسان نعمتهای خدا را کوچک بشمارد، این خیلی بد است.

و چهارم بعضی‌ها هستند از کار خدا گلایه می‌کنند، شکوه می‌کنند، دیدی خدا به فلان کس فلان داماد را داد ولی خدا به من فلان داماد را داد، خدا به فلان کس فلان خانه را داد، فلان امتیاز را داد، فلان امکان دارد ولی به من … گلایه کردن از کار خدا، راضی نبودن به کار خدا، اینها کار حرامی نیست، معصیت نیست هان! حالا گاهی اوقات بعضی می‌گویند که در حد شرک خفی هست، منتها حرام نیست؛ حرامی که مجازاتی برای آن تعریف شده باشد نیست، کراهت دارد، ولی اینها باعث می‌شود که رزق و روزی انسان کم بشود.

امیدواریم که خدای متعال توفیق بدهد که ما بتوانیم با معارف اهل بیت(ع) و معارف اسلام بیشتر آشنا بشویم.

ِبسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ   ‌قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ  اللَّهُ الصَّمَدُ   لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ   وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ

والسَّلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ

خطبه دوم:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

عِبادَاللّه، بندگان خدا، خواهران و برادران ایمانی اُوصِیکُم وَنَفسی بتَقوَى‌اللّه همه شما و این کمترین را دعوت به رعایت تقوای الهی می‌نمایم.

امام صادق(علیه‌السلام) خطاب به یکی از اصحابش فرمودند «اِعْلَمْ اَنَّهُ لا وَرَعَ اَنْفَعُ مِنْ تَجَنُّبِ مَحَارِمِ اللهِ وَ الْکَفِّ عَنْ اَذَی المُؤمنینَ و اغتِیابِهِم» فرمود: بدان هیچ ورع و تقوایی نافع‌تر و سودمندتر از پرهیز کردن از محرمات الهی نیست، و همچنین مراقبت کردن ببینید یکی از عرصه‌های تقوا همین است که انسان مراقبت بکند اعمالش و کارهایش، باعث اذیّت مؤمن نشود و غیبت مؤمنین نکند، این یکی از مصادیق بارز تقواست که ما مراقب و مواظب باشیم که غیبت نکنیم؛ مراقب زبانمان باشیم، مراقب گوشمان باشیم، نه غیبت بکنیم و نه غیبت بشنویم این یکی از مصادیق مهم تقواست.

امروز روز بسیار خوب خجسته و میمونی است؛ روز ولادت بی بی دوعالم حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا(سلام الله علیها) روز زن و روز مادر هست که به همه اردتمندان و مادران و زنان محترمه و مکرمه تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم؛ امیدواریم عیدی ما را در این روز خجسته خدای متعال پیروزی اسلام  بر کفر جهانی و حل شدن مشکلات کشور عزیزمان قرار بدهد.

همچنین امروز، روز ولادت امام راحل حضرت روح الله هم هست که این روز را هم تبریک عرض می‌کنیم که مقارن است با ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)، شاید بزرگترین درسی که ملت ایران و دیگر ملت‌های آزاده از امام راحل گرفتند، خودآگاهی تاریخی بود که با این خودآگاهی ما توانستیم در مقابل طاغوت و استکبار جهانی قیام کنیم؛ کار بزرگ امام همین بود که مردم را به یک آگاهی رساند که این مردم توانستند در مقابل طاغوت و استکبار و شیطان بزرگ و سلطه استکبار جهانی قیام کنند و نهضت کنند و با قیامی که کردند، طومار آنها را در کشور عزیزمان ایران اسلامی در هم پیچیدند؛ کشوری که محل غارت استکبار جهانی بود، آمریکایی‌ها وقتی که می‌آمدند اینجا، دهها هزار مستشار داشتند در کشورمان و وقتی اینجا بودند علاوه بر اینکه حقوقهای آنچنانی می‌گرفتند، حق توحش هم می‌گرفتند، یعنی این ملت ما را وحشی می‌دانستند؛ امام آمد این بساط را همه جمع کرد و رهبری کرد و بزرگترین کار ما همین بود.

دی ماه ماهی است که حوادث و وقایع تاریخی بزرگی در آن اتفاق افتاده است که باید بتوانیم به همه آن اشاره کنیم و تاریخ آنها را و اثرگذاری که این حوادث در تاریخ ملت ایران داشتند بیان کنیم که دچار فراموشی و تحریف نشود.

یک از آن ۲۶ دی ماه بود که سالروز فرار شاه خائن از مملکت و از کشور بود که درس عبرتی بود برای کسانی که به شیطان دل بسته بودند، همه کسانی که سنشان اقتضا می‌کند، یادشان هست ملت ایران در سال ۵۷ از فرار شاه چقدر خوشحال شدند و آن دیکتاتوری که دستش به خون پاک جوانان این مرز و بوم آغشته شده بود، بعد از مدتها دربدری، از این کشور به آن کشور رفتن و عدم پذیرش اربابانش حتی در اواخر حتی آمریکا هم راهش نمی‌داد، با اینکه خیلی به اینها خدمت کرده بود؛ در یک گوشه‌ای از دنیا در حالت ذلت و خواری از دنیا رفت تا برود به مکافات اعمالش و جنازاتش در آن سرا ان‌شاءالله رسیدگی و حسابرسی بشود.

به هرحال اینها همه برای ما عبرت آمیز باید باشد؛ کسی که به کشورش خیانت کرد، در حق ملتش ظلم کرد، فرجامش اینچنین است و شما دیدید هم استقبال امام را دیدید، هم تشییع جنازه امام را دیدید که اصلا بی‌نظیر بود در طول تاریخ، فلذا اینها همه باید درس عبرت باشد برای ما و ما هم همان روحیه را داشته باشیم.

یک حادثه دیگری هم اختصاصی به شهر عزیزمان دزفول است که معمولاً کمتر ذکر می‌شود برای نسلهای بعد باید گفته بشود؛ ۲۷ دی ماه یعنی  یک روز بعد از فرار شاه، یادآور آن چهارشنبه سیاهی است که در واقع گاردیهای رژیم طاغوت و شاه پرستان بعد از اینکه دیدند شاه فرار کرده است و کشور را ترک کرده است و چند روز قبلش هم تظاهرات مفصلی، خیلی باعظمتی در دزفول بود علیه رژیم، من دقیقاً یادم هست که مردم دزفول به ارتشی‌ها، سر همین چهار راه سی متری و میدان امام، گل دادند، پرتقال دادند و یک الفتی بین ارتش و ملت به وجود آمد، اینها عصبانی بودند از این الفت؛ شاه پرست بودند، شاه دوست بودند و بعد ظهر از چهارشنبه‌ای بود من خودم یادم است دقیقاً با تانکها و با وسیله‌های خود آمدند، به دزفول حمله کردند به ماشینهای مردم، به مغازه های مردم آسیب زدند و خاطرم هست که منزل آیت‌الله قاضی را محاصره کردند، در محاصره تانکها قرار گرفت، به در و دیوار منزل آیت‌الله قاضی تیراندازی کردند و برق قطع شد، مرحوم آیت الله قاضی خانه را ترک نمی‌کرد و می‌گفت اینها نمی‌توانند وارد خانه من بشوند، گفتیم اینها وحشی‌تر و بی‌منطق‌تر از آن چیزی هستند که شما فکر می‌کنید ولذا ایشان را با اصرار از پشت بام منزلشان به منازل پشتی بردند و در کوچه پشتی، تا شاید یکی دو هفته، ده پانزده روز، نزدیک ۲۰ روز آیت‌الله قاضی در منزل دیگران، اقوام و بستگان بودند و به خاطر امنیت دوباره برنمی‌گشتند منزل خودشان و منزلشان در محاصره بود و اذیّت می‌کردند.

فلذا این خاطره خیلی مهمی هست، البته جوانان انقلابی دزفول از سر کوچه‌ها با کوکتِل مولوتُف و با سه راهی به حساب این گاردیها رسیدند و آنها را از شهر فراری دادند؛ حوادثی است که باید روی آنها کار بشود و برای نسل‌های بعدی آن بیان بشود، جزء افتخارات شهر ما هست در دوران انقلاب و دوران پیروزی انقلاب.

مطلب بعدی که باید اشاره کنم سالروز شهادت شهید نواب صفوی و یارانش هست که تأثیرات زیادی در شکل گیری انقلاب اسلامی داشت که این هم نکته بسیار مهمی است که باید به آن پرداخته بشود و فداییان اسلام با قیامی که کردند و با ایثارگری که کردند، و با شهادتشان باعث شدند رژیم طاغوت رسوا بشود و تسریع بشود در انقلاب اسلامی و مردم آماده بشوند برای مبارزه بیشتر، مردم آگاهی پیدا کردند نسبت به ماهیّت رژیم طاغوت و جنایتکار بودنش و این خیلی مهم بود.

همچنین شهدای عزیزی که از همین شهدا بودند، شهید شیخ عبدالحسین سبحانی عزیز، شهید عزیز صفری عزیز، اینها شهدایی بودند که واقعا گردن ما حق دارند و کمتر اینها معرفی می‌شود؛ البته ما هم برای شهید سبحانی هم شهید دانش دو تا کتاب نوشته شده است که ان‌شاءالله در ایام دهه مبارک فجر رونمایی می‌شود و زندگانی آنها نوشته شده است، ان‌شاءالله ما بتوانیم حقی که این شهدا به گردن ما دارند ادا بکنیم.

(فرمایشات حضرت آقا در دیدار مداحان کشور داشتیم که من فرصت نیست خیلی مفصل بیان بکنم، چند تا نکته را فقط عرض بکنم)

یکی اینکه حضرت آقا در این فرمایشاتشان اشاره کردند که دشمن توطئه و دسیسه‌های فراوانی و خوابهای آشفته‌ای برای ملت ایران دیده بود و انصافاً من این نکته‌ای که حضرت آقا فرمودند و این انصافی که درباره دشمن دادند و بیان کردند، واقعاً خیلی این مرد، مرد الهی است که فرمودند: من بعنوان یک ناظر در قضایای اخیر در دل خود به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم.

ببینید حضرت آقا از این تلاش دشمن برای مبارزه با ملت ایران و نقشه آنها و برنامه آنها که یک نقشه و برنامه کاملی بود، حضرت آقا فرمود اینها همه چیز را حساب کشیده بودند؛ چرا که همه چیز به اندازه فراهم کرده بودند، اما با وجود این نقشه هم موفق نشدند؛ زیرا محاسبه آنها غلط بود؛ ببینید نکته مهم آن این بود که حضرت آقا می‌فرماید: علی رغم اینکه نقشه، نقشه کاملی بود، اینها مدتها روی این نقشه کار کرده بودند؛ اطلاعاتی که کنار همدیگر گذاشته بودند، از نقاط ضعف و قوت مردم ما و مسئولین ما خبر داشتند از مشکلات اجتماعی خبر داشتند و انگشت روی یکی از مهمترین ارزشهای انقلاب اسلامی که حجاب باشد گذاشتند؛ نقشه، نقشه درستی بود.

اما محاسباتشان غلط بود، محاسبشان این بود که مردم بیایند در این نقشه با آنها همکاری بکنند، ولی ملت بزرگ و فهیم و بصیر با همراهی نکردن با نقشه‌های دشمنان، آنها را ناکام گذاشتند این محاسبه بود که نتوانستند که این محاسبه را بکشند و بکنند که بابا مردم ایران مردم متدین هستند؛ حالا از خیلی از مسائل اقتصادی اینها گلایه دارند، یک عده قلیلی هم هستند نسبت به اصول انقلاب اسلامی حرف دارند، به هرحال در هر جامعه‌ای ممکن است مخالف پیدا بشود، اینها تصور کردند که نه همه مردم این جوری هستند فلذا این نکته مهمی بود که حضرت آقا اشاره فرمودند.

نکته دیگری که باز خیلی مهم بود، که معظم الله فرمودند اینکه آن چیزی که ملت را نگه می‌دارد، یکی امید است و یکی وحدت؛ قوام هر جامعه‌ای به این است آن جامعه امید داشته باشند، اگر امید را از یک جامعه گرفتند، هر بلایی می‌توانند سر آن جامعه بیاورند.

و دیگر اینکه در آن جامعه اختلاف نباشد، وحدت باشد، وحدت به این معنا که باز خودشان تشریح فرمودند و توضیح دادند، فرمودند که: ممکن است اختلاف سلیقه باشد، اختلاف دیدگاه باشد، ولی نگذاریم این وحدت نظر، آن کلمه وحدت که ما همه نظام را می‌خواهیم، همه اسلام را می‌خواهیم آن مهم است.

حالا عده‌ای اصلاح طلب و عده‌ای اصولگرا عده‌ای از این گروهها و دسته‌های مختلف اشکال ندارد؛ ولی در اصل نظام، وحدت داشتن، همدلی داشتن، حفظ کشور، پیروی از رهبری، اینها اصول وحدت است؛ اگر اینها باشد، مشکلی ندارد؛ فرمودند: به اختلافات کمک نکنیم.

من عرض می‌کنم در فضای مجازی و با بیانیه و مصاحبه، مردم را ناامید نکنیم، به اختلافات قومی دامن نزنیم؛ احساسات یک گروه را علیه گروه دیگر تحریک نکنیم؛ ولو با حرفهای به ظاهر دلسوزانه.

باید ببینیم این مصاحبه‌ای که می‌کنیم، این بیانیه‌ای که می‌دهیم، این نقد و انتقادی که می‌کنیم، نتیجه‌اش در جامعه چیست؟ اگر نتیجه‌اش این است که در جامعه باعث دوقطبی شد، یک عده‌ای طرفدار این جریان، این گروه، این آقا آن آقا بشود، همین چیزی که دشمن می‌خواهد و مقام معظم رهبری تأکید فرمودند: هر کس در زمینه خدشه به اتحاد ملت حرکتی انجام بدهد، برای دشمن کار کرده است. (تکبیر نمازگزاران)

فرمودند: در نقشه دشمن بازی کرده، در زمین دشمن بازی کرده، و فرمودند: این را همه باید توجه داشته باشند، با تأکید فرمودند؛ ما تعارف نداریم، وقتی ولیّ ما، رهبر ما، که ما معتقدیم باید پیرو او باشیم و از او اطاعت کنیم، ولو اینکه خودمان یک نظر دیگری داشته باشیم؛ آقا می‌فرماید: باید همه تسلیم باشیم، حرفی نزنیم، کاری نکنیم، باعث اختلاف نشویم، باعث بدبین شدن مردم، به شخص یا اشخاص یا جریانات نشویم؛ البته نقد بکنیم، نقد مؤدبانه، نقد محترمانه، اشکال ندارد؛ ولی اینکه تحریک بکنیم عده ای را، غیر منطقی تقاضا و مطالبات داشته باشیم.

بنده خودم این تریبون را تریبون مطالبه‌گری می‌دانم، اما مطالبه حساب و کتاب دارد، این مملکت چارچوب قانونی دارد، موازین دارد، اصول دارد، مصالح دارد، باید وقتی یک مطلبی را بنده می‌خواهم از این تریبون بیان کنم، تمام اینها را بسنجم؛ کلمه کلمه سخنان بنده، موضع گیری بنده، باید متناسب مصالح باشد، اینجور نباشد که یک مثلاً یک چیزی را برجسته بکنم، از آن طرف دیگر چیز دیگری را آسیب بزنم، فلذا این نکته خیلی مهمی که باید به آن توجه بشود.

من یک تشکری داشته باشم از قوه قضائیه در برخورد با عوامل ناامنی و مخل نظم عمومی و اغتشاشگران که خیلی خوب عمل کرد، انصافاً احکام بسیار خوبی داد، از جو سازی‌ها، از فضاسازی و نترسید، نهراسید، مخصوصاً حکم اعدام این جاسوس خائن، این علیرضا اکبری که خیلی این در حوزه‌های مختلف برای دشمن جاسوسی کرد، از نظامی گرفته تا اقتصادی گرفته تا سیاسی تا دیپلماسی و مسئولیت بسیار مهمی هم داشت در بدنه اجرایی کشور، خلاصه من تشکر می‌کنم، از این به نظرم بحمدالله تعالی همین امروز حکم اعدام این ملعونین این جاسوس خائن به وطن اجرا شده است.

امیدواریم که همچنان این قاطعیت را ادامه بدهند و از هیچ چیزی نترسند، از جو سازی‌ها نترسند، آن وزیر خارجه انگلیسی مکار، آن روباه پیام داد که ایران باید اعدام اکبری تبعه ایرانی بریتانیایی را متوقف کند و فوراً او را آزاد نماید، یک کسی می‌گفت چه غلطها! تو می‌خواهی برای مسئولین ما تعیین تکلیف کنی. یک خائنی بوده است، این خائن خدا می‌داند در بحث تحریمها علیه کشور، در بحث دیپلماسی، در بحث نظامی، در بحث شهادت خیلی از این شهدای ما خونشان به گردن این آقاست که اطلاعات داده است به دشمن.

به نظرم دهه هفتاد یا هشتاد یک بار هم دستگیر شده است و بعد تعهد هم از او گرفته بودند که این کار را نکند باز بدتر کرده بود؛ که الان زن و بچه‌اش تو یک منزل بسیار کاخ مانند در انگلیس دارند زندگی می‌کنند، آن وقت شما می‌گویید ما این را اعدام نکنیم؟ بگذاریم هرکس که می‌خواهد هر ضربه‌ای به انقلاب و کشور و نظام‌ ما بزند، بگوییم اعدام نکنند، مگر می‌شود؟ ما تشکر می‌کنیم.

اما فرانسه خبیث را هم از قلم نیاندازیم، این کشور غربی که معترضان خودش را سرکوب می‌کند، این شنبه‌های فرانسه را که دیدید که چه جوری وحشیانه آنها را سرکوب می‌کند، آن وقت این نشریه فرانسوی می‌آید به اسم آزادی بیان به مقدسات ما، به مرجعیت ما، به رهبر ما، توهین می‌کند، اسائه ادب می‌کند.

شما اگر آزادی بیان دارید چرا روژه گارودی را گرفتید؟ روژه گارودی که از خود شما بود آمد درباره هولوکاست مطلب نوشت، سخنرانی کرد در ایران، به محض اینکه برگشت، شما او را محاکمه کردید، مگر نشریه‌ای نبود به نظرم نشریه برزیلی بود، کاری کاتور زن رئیس جمهور فرانسه را کشیده بود، زود شکایتش را  کردند و با او برخورد کردند، اگر آزادی بیان است، آزادی بیان برای خودتان باشد.

و دهها مورد من نمی‌خواهم بگویم خدمت شما، پیشینه و سابقه شما بسیار سیاه است، شما دم از حقوق بشر نزنید. به نظرم سال ۱۹۱۷ بود  فرانسه کشور آفریقایی چاد را که تصرفش کرد، استعمارش کرد، قریب ۴۰۰ نفر از علما را آنجا گردن زد، آدمهای مسلمان را؛ شما پرونده‌تان، کارنامه‌تان، مملو از سیاهی و تباهی و جنایت و فساد است؛ آن وقت ادعای حقوق بشر می‌کنید و این چنین در واقع در امور داخلی کشور دیگر دخالت می‌کنید؟!.

ان‌شاءالله ملت فهیم و بصیر ایران اسلامی امروز بعد از نمازجمعه، فتنه‌ها و نقشه‌های دشمنان را محکوم خواهند کرد و در انزجار از استکبار جهانی و توطئه‌ها و محکوم کردن این توهینی که نشریه فرانسوی داشته است، راهپیماهی خواهند کرد.

من لازم می‌دانم یک تبریکی هم به سرور مکرم، دانشمند فرهیخته، استاد گرانقدر جناب مستطاب حجهالاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه که با موافقت و تأیید رهبری به دبیری شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شدند داشته باشم که انصافاً من عرض می‌کنم، روی شناخت عرض می‌کنم با توجه به جایگاه و وجاهتی که ایشان در میان حوزویان و دانشگاهیان دارند و آن شاکله شخصیتی و فکری که دارند، ایشان نشریات زیادی درباره جریان شناسی فرهنگی داشتند و به صورت عمیق و عالمانه صاحب فکر، صاحب مبناست در مسائل فرهنگی؛ اینکه کتاب امامین انقلاب را، منظومه فکری هم امامین انقلاب و هم رهبری و هم امام را نوشته است کار بسیار بزرگی است، منظومه فکری نوشتن، کسی نتوانسته تا الان در کشور این کار را بکند.

فلذا به نظر می‌رسد که ایشان با آن اخلاصی که دارند، با آن توانمندی و تواضعی که دارند، با آن تعهد و دلسوزی که دارند که من حالا فرصت نیست والا از خصوصیات ایشان و جایگاهی که ایشان دارند، نکاتی را اطلاع دارم اگر شد بیان می‌کنم در خطبه‌های دیگر، ولی انصافاً انتخاب درستی بوده و صحیحی بوده است و مورد تأیید رهبری هم بوده است؛ خلاصه بپذریم گاهی اوقات ما هوای نفس را کنار بگذاریم و مصالح کشور و جامعه اسلامی و روحانیت برای ما از همه چیز بالاتر باشد ان‌شاءالله.

بنده یک تشکری هم داشته باشم در تشکیل جلسه شورای تأمین در خصوص بحث بی‌حجابی که ما روز یکشنبه به نظرم بود را دعوت کردند بر اساس مطالبی که در خطبه گفته بودیم بحثهای مفصلی راجع به وضع بی‌حجابی در دزفول مطرح شد، مسئولین راهکار ارائه دادند، قوانین و مقررات بررسی شد، که ما اگر هم بخواهیم اقدامی انجام بدهیم باید در چارچوب مقررات باشد.

حالا بعضی‌ها پیامهای تندی به من نوشتند، من حقیقت شعارگونه و احساس‌گونه حرف نمی‌زنم، حرفی می‌زنم که مستند قانونی داشته باشد، آنجا ما نشستیم، دادستان ماده‌های قانونی را یکی یکی از تو گوشی درآورد و برای ما خواند، که اگر بخواهیم این کار را بکنیم، آن مشکل پیش می‌آید، اگر بخواهیم آن کار را بکنیم آن مشکل پیش می‌آید.

در عین حال ما به جمع‌بندی رسیدیم، جمع بندی هم این بود، به هر حال این مسئله، مسئله مختص دزفول تنها نیست، کل کشور گرفتار است و باید راهکارهای درست، دقیق ارائه داده و از ظرفیت نیروهای متدین و حزب الهی استفاده بکنیم و نیروی انتظامی و بسیج هم حمایت بکنند این نکته مهمی است که بحمدالله تعالی دو سه تا حرکت هم صورت گرفت در فروشگاههای بزرگی در اینجا هست، خواهران رفتند آنجا و با حمایت و با حضور نیروی انتظامی، امر به معروف و نهی از منکر کردند، و خدا را شکر جواب داد حالا ممکن است کسی بگوید بعد دوباره تکرار شد، بله! برای ساعاتی جلوی این کار گرفته شد و این یک گام به جلو است، باید تدبیری اندیشیده بشود که خود آن دستگاهها، حراستهای آنها، مدیران آن فروشگاهها، وظیفه دارند؛ حتی فرماندار به من زنگ زد گفت من به یکی از مدیران فروشگاهها گفته‌ام به مردم بگو، اگر که رعایت نکنند ناچار می‌شویم پلمپ کنیم، تا این حد هم پیش رفتیم.

یک آزاده‌ای به من زنگ زد گفت من در خیابان به یک خانم بی حجابی تذکر دادم من توهین کرده و لگد زد و فلان، با سگش بوده است، خوب من بلافاصله پیگیری کردم، گفتم دوربینها را ببینند، شناسایی کنند، بروند سراغ آنها؛ اما می‌خواهم عرض بکنم، مملکت، مملکت اسلامی است، مملکت امام زمان(عج) است، مملکت شهداست، تو می‌خواهی حجاب نداشته باشی؟ می‌خواهی بی بندو بار باشی؟ ولنگار باشی؟ عیبی ندارد، برو کشور دیگر، راه باز، جاده دراز، اما اینکه بخواهی در این کشور زندگی بکنی، و هر طور خودت میل داشته باشی، نه اینطور نیست، کشور قانون دارد؛ این کشور بر اساس احکام اسلام اداره می‌شود، البته ما معتقدیم مانده است تا بتوانیم حکومت اسلامی را کامل تشکیل بدهیم ولی داریم به آن سمت و سو حرکت می‌کنیم.

فلذا باید در این زمینه همه احساس وظیفه بکنند، احساس مسئولیت بکنند، هیچ کس نگوید مثلاً دیگر مسئولین وارد گود شده‌اند، نه! هم مردم هم مسئولین هم روحانیت باید در کنار همدیگر باشند.(تکبیر نماز گزاران)

به هر حال کسانی آیه یأس نخوانند، نگویند وضع اینجور شد، بدتر هم می‌شود و فلان، دشمن بله! خوابها برای ما دیده بود، اما نتوانست، حضرت آقا فرمودند، محاسبه‌اش غلط بود، نقشه‌اش خوب بود ولی محاسبه‌اش غلط بود؛ برای همین است که مردم همراهی نکردند، الان هم همین طور است، باید ایستادگی کرد، باید مقاومت کرد، باید با صبر و با حوصله و با استقامت این مرحله را پشت سر بگذاریم، و قطعاً؛ حضرت آقا فرمودند ما در دل حوادث مهمی قرار داریم، تاریخ بشریّت در یک پیچ تاریخی بزرگ، قرار داریم، در حوادث بزرگ فراز و نشیب فراوان هست، انسانهایی که می‌خواهند اثرگذار باشند نباید خودشان را ببازند، نباید روحیه‌شان را از دست بدهند، باید بایستند، باید مقاومت کنند، این نکته مهمی است که باید به آن توجه بشود.

پروردگارا بارالها به مقربان درگاهت قسمت می‌دهیم اسلام و مسلمین نصرت کرامت بفرما…

دشمنان اسلام خوار و ذلیل و نیست و نابود بگردان…

مکر و حیله دشمنان به خودشان برگردان…

شهدای ما و امام شهیدان با سید‌الشهدا(ع) محشور بگردان…

رهبر عظیم الشأن در کنف عنایات امام زمان(عج) محافظت بفرما…

در فرج مولا امام زمان(عج) تعجیل بفرما…

لباس عافیت و تندرستی بر تن بیماران، مخصوصاً بیمارانی که مد نظر هستند خدایا بپوشان…

پروردگارا بارالها باران رحمتت را همچنان بر ما نازل بفرما.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ  إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ  فصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ  إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ

والسَّلامُ عَلَیْکُم ورَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ