31st، دسامبر 2022
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
در دیدار با اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفول

امام جمعه دزفول: جهادگران ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر شهرستان با عملکرد خود نشان دادند نیروهایی ولایی هستند.

حاج قاسم عمل صالحی است که هرجا ذکری از نام و مکتب او به میان می‌آید در جهت تقویت ارزشهای الهی است.

زمان انتشار: 31st, دسامبر 2022 ساعت 10:26 ق.ظ | کد خبر: 93991

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفول در جمع اعضای این ستاد در روز ۹ دی روز بصیرت و میثاق با ولایت گفت: تلاشگران و جهادگران ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفول با عملکرد و تلاش خود نشان دادند نیروهایی ولایی و جهادگر هستند که ذخیره‌ای برای آخرت دارند.

امام جمعه دزفول به راهپیمایی نمازگزاران دزفول بعد از اقامه نماز جمعه و همچنین برگزاری نکوداشت آیت الله شفیعی اشاره کرد و افزود:  اجلاس نکوداشت آیت الله شفیعی حرکت فرهنگی بزرگی بود در جهت وحدت نیروهای متدین و انقلابی که خیر و برکات فراوانی داشته و خواهد داشت.

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی در آستانه سومین سالروز شهادت سردار دلها اظهار داشت: وجود حاج قاسم، مکتب حاج قاسم و حیات دوباره‌ای که با شهادت خود به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بخشید خود بزرگترین معروف می‌باشد.

وی تصریح کرد: در فرهنگ قرآنی بعضی از اشخاص به عمل صالح تشبیه می‌شوند، حاج قاسم نیز عمل صالحی است که هرجا اسم او، فکر و اندیشه او و ذکری از مکتب او به میان می‌آید همه در جهت تقویت دین خدا و ارزشهای الهی است.

رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفول ادامه داد: با درایت صورت گرفته و به برکت خون پاک شهدای مدافع امنیت، دوره فتنه دشمن که جنگ ترکیبی و جنگ شناختی همه جانبه بود پشت سر گذاشته شد، البته زنگ خطرها به صدا درآمد، باید برنامه ریزی کرد و دانست که دشمن از کجا نفوذ کرده و اسباب زحمت ایجاد کرد.

امام جمعه دزفول با اشاره به اینکه در جنگ روایتها کسی پیروز میدان است که اولین و محکمترین روایت را داشته باشد گفت: از روشهای دشمن، سیاه نمایی و بزرگنمایی و دروغ پردازی در حجم عظیم و گسترده برای پر کردن فکر و ذهن جوانان و نوجوانان در فضای مجازی می‌باشد و از گزارشات ارائه شده دریافت می‌شود که در بعضی زمینه‌ها غفلت شده است.

حجه‌الاسلام والمسلمین قاضی با تأکید بر برخورد با ترویج اباحه گری با تدبیر و اخلاق لین خاطرنشان کرد: مردم باید احساس کنند که مسائل فرهنگی شهرستان رها شده نیستند و عملکرد ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر نشان دهنده همین موضوع است ولی باید اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد.

رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفول نهادینه کردن احساس مسئولیت در زمینه امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و گفت: هر چه به عصر ظهور نزدیک می‌شویم سختیها و مشکلات بیشتر می‌شوند، برای مواجهه با مشکلات باید عزم ملی و همگرایی داشته باشیم و از پرداختن به مسائل شخصی بپرهیزیم.

امام جمعه دزفول تصریح کرد: وقتی انسانها عزم راسخ و اخلاص در انجام امور داشته باشند خداوند نیز نصرت و ظفر را در کارها قرار  می‌دهد.

شایان ذکر است هدایایی به پاس تلاش و فداکاری اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفول به آنها اهدا گردید.