29th، دسامبر 2022
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
در آیین باشکوه نکوداشت آیت الله سیدعلی شفیعی

آیت الله اراکی: طلاب جوان و مردم باید قدر این علما را بدانند، هر چه خیر و برکت هست از خانه‌های این علما به جامعه می‌رسد.

آیت الله شفیعی فرزند زهرا(س) و عالم برجسته‌ای است که بیش از ۵۰ سال در بین مردم حضوری فعال داشت.

زمان انتشار: 29th, دسامبر 2022 ساعت 2:18 ب.ظ | کد خبر: 93915

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” آیین باشکوه نکوداشت عالم عامل آیت الله سیدعلی شفیعی با حضور آیت الله سیدعلی شفیعی، آیت الله موسوی جزایری زعیم حوزه‌های علمیه استان، آیت الله فرحانی و دیگر علما و فرهیختگان و مردم متدین و قدردان دزفول در حسینیه ثارالله دزفول برگزار شد.

آیت الله محسن اراکی سخنان خود را با یاد بانوی آیه تطهیر و حلقه وصل عقل با دل، و حلقه وصل امامت و نبوت حضرت فاطمه زهرا(س)  آغاز کرد و گفت: از همه دست اندرکاران و کسانی که در برپایی این مراسم به جا و باشکوه در تجلیل از عالمی از فرزندان حضرت زهرا(س) همت گماشتند خصوصا امام جمعه دزفول تشکر و سپاس دارم.

آیت الله اراکی اظهار داشت: شاید یکی از بنیادی ترین آیات قرآن آیه بسیار پر اهمیت تطهیر باشد، این آیه فقط عنوان اخبار از تطهیر ۵ تن نازل نشده، تطهیر آل رسول(ص) به عنوان تأسیس مرکز تطهیر جامعه بشر اعلام شده است، خانه فاطمه(س) به معنی خانه تطهیر جامعه بشر است و سرچشمه جوشان خانه فاطمه به همه خانه‌های اهل ایمانی که به این خانه می‌پیوندند منتقل می‌شود در نتیجه یک جامعه پاک با مرکزیت این خانه پاک بوجود می‌آید.

وی افزود: تداوم ارزشهای الهی در جامعه بشر از همین خانه سرچشمه گرفت در عصر حاضر اولاد فاطمه نقش بزرگی در انقلاب ایفا کردند، امام راحل بعنوان سلسله جنبان نهضت انقلاب یکی از فرزندان فاطمه بود مقام معظم رهبری نیز یکی از فرزندان فاطمه است.

آیت الله اراکی خاطرنشان کرد: در استان خوزستان نقش فرزندان فاطمه از صدها سال پیش تا کنون نقش بسیار بزرگ ایفا کرده‌اند از جمله حضور بیش از ۵۰ ساله آیت الله موسوی جزایری برکات فراوانی داشته است و در دوران دفاع مقدس نقش برجسته‌ای ایفا کردند.

وی افزود: آیت الله سیدعلی شفیعی فرزند زهرا(س) و عالم برجسته و متقی است که بیش از ۵۰ سال بین مردم حضوری فعال داشت؛ راهنما، معلم، خدمتگزار، باتقوا، زاهد بود و فرزندانی چون طلبه با استعداد و متدین و پرشور سیدمرتضی و عالم فاضل، با تقوا، متدین و تلاشگر سیدمحسن تربیت کرد.

آیت الله اراکی با اشاره به برکات علمی، تدریس و تألیفات آیت الله شفیعی تصریح کرد: تقدیر از این عالمان بزرگ به جاست، خوزستان استان عالم پرور بوده و بزرگانی از خوزستان که حضورشان را در عرصه علم و جهاد و شهادت دیده‌ایم بزرگانی هستند که نقش اساسی نه تنها در حفظ دین در استان بلکه در کل کشور و حتی در جامعه اسلامی داشته‌اند.

وی ادامه داد: طلاب جوان و مردم باید قدر این علما را بدانند، یک عالم تمام عمر خود را در بین مردم زندگی می‌کند، همه زندگی خود را در اختیار مردم قرار می‌دهد و هر چه خیر و برکت هست از خانه‌های این علما به جامعه می‌رسد.

آیت الله اراکی اظهار داشت: عالم دین عامل به دین، بزرگترین نعمت خدا در هر جامعه‌ و جمعیتی است؛ اگر در جامعه صدق و صفا، تقوا، امنیت و اخلاصی وجود دارد از برکات عالمان بزرگ هست که امروز در سطح استان بسیار مشاهده می‌شود.

وی به نقش علما در تربیت نیروهای مخلص اشاره کرد و افزود: اگر در خوزستان شهدایی تقدیم اسلام شد، و اگر رزمندگان توانستند اسلام و کشور را حفظ کنند نتیجه تربیت عالمان بزرگ بود.

آیت الله اراکی تصریح کرد: رزمندگان و بزرگانی که امنیت جامعه را تأمین و اسلام را حفظ کردند از مساجد و از پای منبر علما برخاستند، مساجدی که بوسیله عالمان دینی مدیریت می‌شد.

آیت الله اراکی مسجد را خاستگاه تطهیر جامعه دانست و افزود: مدرسه‌ای که از مسجد برخیزد می‌تواند مسجد باشد، ارتباط و پیوند مدرسه با مسجد، بازار و مسجد، تمام اقشار جامعه با مسجد باید حفظ و تقویت شود.

وی با اشاره به اینکه مدرسه باید از مسجد سرچشمه بگیرد اظهار داشت: خانه‌ای که خانه تطهیر است (خانه فاطمه و علی) همان مسجد است، مسجد خانه تطهیر است، باید مساجد سرچشمه‌های تطهیر جامعه باشند.

آیت الله اراکی تأکید کرد: کسی به کشور خدمت می‌کند که پاک باشد، عالم هرچه که عالم تر باشد، اگر ناپاک باشد خطرش بیشتر است، دانشمندی می‌تواند خدمتگزار باشد که از مسجد برخیزد و با مسجد ارتباط داشته باشد، هرجا متدینی، مخلصی و خدمتگزاری دیده می‌شود از مسجد برخاسته است.

آیت الله اراکی تصریح کرد: از افتخارات دزفول این است  که مساجد بسیار و پررونق دارد، عالمانی چون آیت الله قاضی و آیت الله نبوی و دیگر بزرگان در این شهر زحمت کشیدند و تمام عمرشان روی مردم کار کردند تا مردمی پاک تربیت شود.

آیت الله اراکی عالم را نور و روح مسجد دانست که مسجد را رونق می‌دهد و افزود: برگزاری این اجلاس قابل تقدیر است، علمای متواضع و شهرت گریز هستند برای آشنایی مردم با علما باید دیگران خدمات علما را بیان کنند چراکه عالم شخص نیست.

وی تجلیل از علما را تجلیل از خوبیها، تقوا و خدمتگزاری دانست و ادامه داد: برای زنده ماندن ارزشها در جامعه باید از علمای خدمتگزار تجلیل شود و جامعه زنده جامعه‌ای است که قدر علمای آن جامعه شناخته شود.

وی تأکید کرد: جامعه باید از دو بخش تشکیل شود، عالمانی آگاه و متعلمانی پیرو، مردم باید بیاموزند که از علما در همه کارهایشان، اعمال دنیوی و اخروی پیروی و تبعیت کنند و راه را از عالم بیاموزند.