5th، نوامبر 2022
نويسنده: user1daftar

www.MajdeDez.com
زمان انتشار: 5th, نوامبر 2022 ساعت 11:32 ق.ظ | کد خبر: 93561

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” آیین تلبس جمعی از طلاب توسط امام جمعه اهواز و با حضور حجج اسلام عبداللهی امام جمعه موقت دزفول، خاکی مدیر حوزه علمیه آیت الله قاضی(ره)، روحانیون و خانواده‌های طلاب در مسجد امیرالمؤمنین زیبا شهر برگزار شد.

حجه‌الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز جمله‌ای از امام صادق(ع) بیان و گفت: به فرموده امام صادق(ع)  هرکس برای خدا بیاموزد و عمل کند و به دیگران یاد بدهد در ملکوت آسمانها از او به بزرگی یاد می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: خداوند می‌فرماید جن و انس را خلق نکردیم جز برای راه یافتن به مقام بندگی؛ این کلام بیانگر ضرورت بندگی خداوند می‌باشد.

حجه‌الاسلام والمسلمین موسوی فرد همچنین در راستای جهاد تبیین مواردی از خدمات انقلاب اسلامی را بیان کرد و گفت دولت سیزدهم بنای خدمت به مردم دارد.

شایان ذکر است حجه‌الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان با حضور در شهرستان دزفول در مصلای امام علی علیه السلام قرارگاه فرهنگی این شهرستان سخنان، انتقادات و پیشنهادات بعضی از طلاب را شنید و پس از آن در مسجد امیرالمؤمنین زیبا شهر تعدادی از طلاب به دست نماینده ولی فقیه در استان ملبس به لباس روحانیت شدند.