به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” آیت الله فرحانی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم گرامیداشت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی و قیام ۱۵ خرداد در ایام دهه کرامت که با حضور امام جمعه دزفول و جمعی از مسئولین شهرستان در حرم مطهر محمدبن موسی الکاظم سبزقبا برگزار شد، تمدن اسلامی یکی از تمدنهای اثرگذار جامعه انسانی با محوریت ایران و بغداد دانست و گفت: دهه کرامت تعظیم مقام امام رضا(ع)، ۱۴ خرداد نماد امامت امامین انقلاب، و قیام ۱۵ خرداد نماد امت میباشد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه دو انقلاب و دو هجرت منشأ تمدن اسلامی است افزود: اولین انقلاب، انقلاب سیاسی حضرت سیدالشهدا(ع) و انقلاب دوم، انقلاب علمی فرهنگی پژوهشی امام باقر(ع) بود که توسط امام صادق(ع) توسعه یافت.
وی ادامه داد: هجرت اول، هجرت امیرالمؤمنین از مدینه به عراق بود که امروز کانون شیعه است و با این هجرت مدینه به عراق متصل شد و هجرت دوم، هجرت امام رضا(ع) به ایران بود که مدینه را به ایران متصل کرد و حضرت معصومه(س) برای تکمیل رسالت برادر بزرگوار خود به قم هجرت کرد.
آیت الله فرحانی تصریح کرد: اهل بیت علیهم السلام با نقشهای هماهنگ و دقیق کانون تمدنی شیعه و بلکه اسلام را مدیریت کردند؛ امام راحل نیز انقلاب را مدیریت کرد و پس از دستگیری و تبعید ایشان، شاگردان امام(ره) مسیر اسلام ناب را در سراسر دنیا تبیین کردند و سرانجام انقلاب به پیروزی رسید.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه ایران در ۲۰۰ سال گذشته در تمام جنگها شکست خورده است خاطرنشان کرد: ایران برای اولین بار در ۲۰۰ سال گذشته در دفاع مقدس با شرق و غرب جنگید ولی خاک خود را حفظ کرد چون دزفول و آبادان و خرمشهر داشت که با تمام توان ایستادگی کردند.
وی اظهار داشت: امروز با کوچکترین تحرکی از سوی آمریکا و اسرائیل، ما به آنها سیلی میزنیم، در هیچ انقلابی امنیت، استقلال، هویت و دانش ما به این اندازه بالا نرفته است، کاری را که امام راحل شروع کرد، مقام معظم رهبری با اقتدار ادامه داد.
آیت الله فرحانی افزود: کار بزرگ امام راحل تلفیق انقلاب سیاسی و انقلاب علمی بود که مقام عظمای ولایت در نظریه جهاد کبیر محقق کرده است.
آیت الله فرحانی مقام معظم رهبری را مقتدرترین، دانشمندترین، قویترین و مظلومترین رهبر دنیا معرفی و تأکید کرد: امروز وظیفه ما تبیین است، باید واقعیتها را صادقانه بازخوانی کنیم، مشکلات را بیان کنیم و موضع حاکمیت را تشریح نماییم.