به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” امام جمعه دزفول در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی دزفول با حضور مسئولین شهرستان دزفول ضمن تقدیر از کادر درمان و گروههای جهادی در مبارزه با بیماری کوید ۱۹ گفت: دانش بنیان بودن دانشگاه و ارتقاء سطح علمی دانشگاه مسئله راهبردی است و باید به شکل ویژه به آن نگاه شود.
حجهالاسلام والمسلمین قاضی به ظرفیتهای فراوان مدیریت پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: باید راه اندازی نهاد نمایندگی نماینده ولی فقیه در دانشگاه که ظرفیت خوب فرهنگی میباشد با جدیت پیگیری شود.
وی تصریح کرد: بالا بردن سطح خدمات درمانی و بهداشتی از نظر کمی و کیفی برای همه اقشار و توزیع عادلانه خدمات، خصوصا در نقاط دوردست شهرستان اهمیت زیاد دارد، همچنین باید به طب سنتی که مد نظر مقام معظم رهبری نیز میباشد توجه کرده و آن را در شهرستان نظام مند کرد.
امام جمعه دزفول هماهنگی بیشتر مجمع خیرین سلامت و دانشگاه را مهم دانست و افزود: استفاده از ظرفیت خیرین برای کمک به درمان اقشار ضعیف که در اقصاد جامعه بسیار مؤثر است؛ حمایت و تشویق تولیدکنندگان در بخش غذا و دارو که استانداردها را رعایت میکنند؛ و همچنین نزدیک به صفر رساندن هزینه وضع حمل با کیفیت برای تشویق خانوادهها برای فرزندآوری که اولین گام برای عملی کردن این شعار میباشد، ضروری و حایز اهمیت است.
همچنین علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بر ضرورت افتتاح هرچه سریعتر بیمارستان آموزشی یازهرا دزفول تأکید کرد و گفت: با افزایش ظرفیت آموزشی میتوان رشتههای تخصصی و فوق تخصصی تربیت کرده و شاهد ارتقای درمان در منطقه باشیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: طی ماه های گذشته، ۱۰ مجوز داروخانه در دزفول صادر شده که در استان بی نظیر است.
سیداحمد آوایی ضمن تأکید بر ضرورت توجه به آموزش گفت: هر چه کیفیت آموزش بالاتر رود نتیجه بهتری حاصل میشود.