به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز” حجهالاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول در جلسه شورای فرهنگ عمومی که با حضور مسئولین شهرستان و در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی در نهاد امامت جمعه دزفول برگزار شد؛ یاد و خاطره تمامی شهدا و بزرگان و علما را که حقی به گردن ما و انقلاب اسلامی دارند گرامی داشت و همچنین آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی را که معادلات جهانی را در قرن بیستم برهم زد و نظام جدیدی را برای جهان بشری نوید داد، تبریک گفت.
آیت الله قاضی (ره) ذوب در ولایت و انقلاب، و شیفته و عاشق امام بود
امام جمعه دزفول ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و تسلیت وفات حضرت ام البنین، سالروز رحلت آیت الله قاضی را نیز گرامی داشت و گفت: آیت الله قاضی (ره) پیر مجاهد و عالم بزرگواری بود که چهره انقلابی به تمام معنا و حقیقتا ذوب در ولایت و انقلاب، و شیفته و عاشق امام بود.
حجهالاسلام والمسلمین قاضی افزود: انقلاب اسلامی در زندگی مرحوم آیت الله قاضی اولویت اول بود، بسیار شجاع و دلیرمردانه به پای انقلاب ایستاد و در هدایت و رهبری انقلاب اسلامی دزفول نقش بی بدیلی ایفا کرد.
امام راحل پس از رحلت آیت الله قاضی فرمودند که ایشان به سعادت خویش رسیدند
وی افزود: امام راحل پس از رحلت آیت الله قاضی فرمودند که ایشان به سعادت خویش رسیدند و مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری وقت ایشان را بی شک یکی از شخصیتهای استثنایی انقلاب معرفی کردند.
حفظ آثار و جلوگیری ازنفوذ و تحریف انقلاب و دفاع مقدس از وظایف بسیار مهم و خطیر همه است
امام جمعه دزفول خاطرنشان کرد: حفظ آثار و جلوگیری ازنفوذ و تحریف انقلاب و دفاع مقدس را وظیفه بسیار مهم و خطیر دانست و یکی از وظایف شورای فرهنگ عمومی حفظ فرهنگ انقلاب اسلامی در شهرستان و ایفای نقش شخصیتهایی چون آیت الله قاضی در انقلاب، از تحریف آن توسط بعضی اشخاص میباشد.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول اظهار داشت: آیت الله قاضی(ره) بر اساس اسناد معتبر موجود، هم مردم و هم روحانیت را به میدان انقلاب آورد و بی انصافی و جفا است که نقش ایشان در انقلاب نادیده گرفته شود.
وی ادامه داد: در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی منزل و مسجد آیت الله قاضی تبدیل به قرارگاه شده و کمیتههایی در آنجا تشکیل شده بود که اشرار را دستگیر و امنیت را برقرار میکردند.
باید در گام دوم انقلاب اسلامی در دهه مبارک فجر دستاوردهای عظیم انقلاب را بازخوانی کنیم
امام جمعه دزفول با اشاره به اینکه انقلاب در دزفول چند ماه زودتر از تهران به پیروزی رسید افزود: نباید این اتفاقات به فراموشی سپرده شود چراکه بخشی از تاریخ این مرز و بوم است و باید در گام دوم انقلاب اسلامی در دهه مبارک فجر دستاوردهای عظیم انقلاب را بازخوانی کنیم.
نباید از دستاوردهای انقلاب غفلت ورزید
حجهالاسلام والمسلمین قاضی تصریح کرد: دشمن تلاش میکند نظام مقدس جمهوری اسلامی را ناموفق جلوه دهد؛ اگر چه به تمام اهداف نرسیدهایم ولی ما نباید تحت تأثیر رسانهها و فضای مجازی قرار گرفته و از دستاوردهای انقلاب غفلت ورزیم.
امام جمعه دزفول از دانش آموزان دزفولی که برای خانواده خود و دیار مقاومت شهرستان دزفول افتخار آفریده و مایه مباهات شدند تجلیل کرد.
وی درخصوص اهمیت و ضرورت حفظ فرهنگ اصیل شهرستان افزود: ما معتقد به تعامل هستیم ولی وظیفه داریم فرهنگ اصیل و بومی خود را با صبغه اسلامی و دینی، حفظ کنیم.
رسانههای دزفول در زمینه مسائل فرهنگی هم قلم بزنند
معاون استاندار و فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست با اشاره به تشکیل ستاد دهه فجر و تعیین کمیتههای آن در شهرستان دزفول گفت: نخستین نشست ستاد چهارم خرداد هفته آینده برگزار میشود.
علی فرهمندپور افزود: انتظار میرود نمایشگاه عکس، نقاشی، تئاتر و فیلم مستند مقاومت در دزفول به مناسبت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری دزفول راه اندازی شود.
وی درخصوص تشییع پیکر شهید کامبیز مرادی نسب شهید تازه تفحص شده دزفول نیز گفت: تشییع این شهید با حضور پرشور اقشار مختلف مردم و مسوولان برگزار شد که انتظار میرود چنین برنامههایی با حضور پررنگتر مسوولان برگزار شوند.
فرماندار ویژه دزفول با تاکید بر لزوم محوریت مساجد در اجرای برنامههای فرهنگی این شهرستان اظهارداشت: طرح امنیت اجتماعی با محوریت مساجد و استخدام نیروهای بسیجی اجرا میشود.
فرهمندپور درخصوص نحوه فعالیت رسانههای شهرستان دزفول گفت: در حال حاضر بیشترین فعالیت رسانههای دزفول در حوزه مسائل سیاسی و چالشهای اجتماعی است حال آنکه باید در زمینه مسایل فرهنگی نیز ورود کنند.
وی افزود: باید از ظرفیت رسانهها و فضای مجازی دزفول برای اجرای برنامههای فرهنگی از جمله فرهنگ خانواده، ازدواج، حجاب و معاشرت استفاده کرد.
۸۰۰ ویژه برنامه برای دهه فجر در دزفول برگزار میشود
دبیر ستاد دهه فجر دزفول نیز در این نشست گفت: ۲۰ کارگروه در ستاد دهه فجر دزفول تشکیل شده که برنامههای ویژه ای را اجرا خواهند کرد.
حسن پورکیانی افزود: آیین ۲۲ بهمن امسال به صورت سراسری و به صورت رژه موتوری از محل مصلای امام علی(ع) تا شهیدآباد برگزار میشود.
وی ادامه داد: امسال ۸۰۰ ویژه برنامه به مناسبت دهه فجر در شهرستان دزفول در نظر گرفته شده که افتتاح طرحهای عمرانی، خدماتی و فرهنگی، دیدار با خانواده ۲ هزار و ۶۰۰ شهید و برگزاری یادواره شهدا از جمله آنها خواهند بود.
تخلیه نکردن شهر با محوریت رهبری آیت اله قاضی موجب موفقیت دزفول در دوران دفاع مقدس شد
بهزاد جولایی مدیر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول نیز در این نشست گفت: دزفول از بین ۱۲۷ شهری که در جنگ مورد اصابت موشک و حملات هوایی قرار گرفته به عنوان شهر مقاومت نامگذاری شده است.
وی افزود: نیروهای نظامی در روزهای نخست جنگ، سقوط دزفول را در اولویت جنگ ایران و عراق قرار دادند که نشانه اهمیت این شهر در جنگ هشت ساله است.
جولایی بیان کرد: تخلیه نکردن شهر با محوریت رهبری آیت اله قاضی در دوران دفاع مقدس یکی از نکات مهمی بود که موجب موفقیت دزفول در دوران دفاع مقدس شد.
مدیر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول بر ضرورت گردشگری مقاومت، حفظ آثار دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف تاریخ تاکید کرد و گفت: اخیرا سه شهید توسط گروه تفحص شناسایی شدهاند که به زودی معرفی و آیین های تشییع برای آنها برگزار میشود.
وی افزود: ۳۶ شهید گمنام در دزفول داریم که ۱۴ نقطه به منظور یادبود این شهدا در نظر گرفته شده است.
در این نشست از سید پارسا علوی و آناهیتا فارابی، ۲ دانش آموز دزفولی که موفق به کسب ۲ مدال در المپیاد زمین شناسی شدند با اهدای لوح سپاس، تجلیل شد.
مدیر آموزش و پرورش دزفول در حاشیه قدردانی از این دانش آموزان گفت: سیدپارسا علوی دانش آموز دزفولی موفق به کسب مدال اول المپیاد زمین شناسی و آناهیتا فارابی دیگر دانش آموز دزفولی موفق به کسب مقام سوم المپیاد زمین شناسی شدند .
رضا محمدی خباز افزود: برای نخستین بار بعد از ۱۱ سال در استان خوزستان چنین مقامی در المپیاد کسب کردند که مایه افتخار شهرستان دزفول است.
مناطق ولی آباد و مدرس دزفول، نیازمند توجه هستند
مدیر قرارگاه جوادالائمه دزفول نیز در این نشست گفت: مناطق ولی آباد و مدرس از مناطق محروم و حاشیه ای دزفول محرومیت زیادی دارند و نیازمند توجه و ارائه خدمات بیشتر مسوولان هستند.
سرهنگ عیسوند افزود: با اقدامات انجام شده در سالهای اخیر، ۳۰۰ نفر از اهالی کوی طالقانی و مدرس را که درگیر اعتیاد بودند به کمپ فرستادیم و خانواده های آنها را تحت پوشش قرار دادیم.
وی به برگزاری دوره های آموزشی برای ایجاد اشتغال اهالی این مناطق اشاره و بیان کرد: در شرایط کرونایی، آموزش خیاطی به ۱۳۵ نفر از خانوارهای بدسرپرست و بی سرپرست ارائه و با احداث ۶ کارگاه تولید ماسک در این مناطق تاکنون ۵۲ هزار ماسک تولید کردیم.
مدیر قرارگاه جوادالایمه دزفول با اشاره به فعالیت ۱۱ گروه جهادی برای سم زدایی و گندزدایی گفت: غذای گرم به کارتن خواب ها و بی سرپناهان این منطقه داده شده و ضمن شناسایی این افراد، پنج نفر از آنها به خانواده ها بازگردانده و برای آنها اشتغال ایجاد شد.
وی با اشاره به توزیع ۲۰۰ بسته غذایی بین نیازمندان دزفول افزود: حضور مسوولان و بازدید از مناطق کم برخوردار ضروری است.
فعالیت در مناطق حاشیه شهر باعث افتخار است
شهردار دزفول نیز در این نشست فعالیت در مناطق حاشیه شهر را باعث افتخار دانست و گفت: توزیع اعتبارات در نقاط مختلف شهر به صورت عادلانه بوده و در زمان محدودیت اعتباری، زیرسازی و آسفالت اطراف بیمارستان تامین اجتماعی، تحویل زمین چمن ورزشی، تخریب سه ساختمان برای احداث فرهنگسرا در کوی طالقانی و مدرس دزفول انجام شده است.
دوایی فر افزود: رفع مشکل درین مدرس با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال، آسفالت مستمر و پراکنده کوی مدرس و ولی آباد، ضدعفونی معابر و خیابانها، انجام اصلاحات میدان کارگر، راه اندازی پارک بلوط، احداث استخر کارگر و آغاز احداث یک سالن ورزشی از دیگر اقدامات انجام شده در این منطقه حاشیه ای دزفول است.
وی ادامه داد: جمعیت این مناطق متراکم است و باید خدمات بیشتری ارائه شود لذا از سرانه شهر دزفول کم کردیم و سرانه حاشیه شهر را ۲ برابر شهر کردیم.
شهردار دزفول گفت: برای ارائه خدمات در مناطق حاشیه ای دزفول کوتاهی نشده و در ۲ هفته اخیر، ۵۰ میلیارد ریال برای آسفالت کوی مدرس دزفول هزینه شده است.