به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی “مجددز” حجت الاسلام والمسلمین قاضی دزفولی صبح دیروز در جلسه ستاد احیای امر به معروف ونهی از منکرشهرستان دزفول؛که با موضوع راه کارهای عملی جلوگیری از آسیب های ماهواره و پدیده روزه خواری برگزارشد، هدف اصلی برنامه های تولیدی در شبکه های غربی بویژه سریالها و فیلم ها را ترویج اباحه گری در بین جوانان و از هم پاشیدن ارکان خانواده ها عنوان نموده و افزود: این اصل که بردن یک ماهواره در خانواده ،تیشه به ریشه آن است باید در جامعه تبیین شود .
ایشان ترویج روابط نامشروع،ایجاد هیجانات و التهابات کاذب ،ماجراجویی و افسردگی در بین جوانان را از جمله مضرات بارز شبکه های جهت دار ماهواره دانسته و تصریح کرد : ترویج برخی شبکه های اجتماعی چون “واتس آپ ،وایبر و … نیز اگر مدیریت نشود سرنوشت نامیمون ماهواره را بدنبال خواهد داشت .
ایشان تقویت برنامه های رادیویی،برگزاری نمایشگاه ،چاپ و انتشار برشورهای زیبا با موضوع آسیب های ماهواره و همچنین غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان بویژه در فصل تابستان را از جمله اقدامی دانست که می تواند از آسیب های این پدیده جذاب بکاهد .
“سرهنگ محتشمی راد” دبیرستاداحیای امر به معروف ونهی از منکر شهرستان دزفول برخی ناامنی ها در جامعه را در پی ناهنجاری های فرهنگی و اخلاقی دانسته و تاکید کرد: راه اندازی ۱۳۰ شبکه فارسی برای ۱۳۰میلیون فارسی زبان در سراسر دنیا ، نشان از برنامه ریزی جدی و نیات پلید گردانندگان آنها برای تخریب فرهنگ اسلامی – شیعی دارد .
محتشمی راد” روشنگری ائمه جماعات ،ورود جدی هیات مذهبی وهمکاری بیشتر اصناف و بازاریان برای تاثیرگزاری بیشتر واجرای مصوبات ستاد احیا را خواستار شد.
“مهندس آصفی نیا” نیز در سخنانی با تشریح یک میدان نابرابر در رویایی بین ایران و جهان بویژه در مقوله تهاجم فرهنگی گفت: انبوه این امواج رسانه نشان از دوجبهه کاملاً نابرابر دارد لکن داشته های کشور ما برای رویارویی با این دشمن کاملا مسلح کم نیستند .
وی ” تمدن باستانی ایران “، گنج معنوی و تربیتی دفاع مقدس و فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام) را ذخایر فرهنگی ما برای واکسینه سازی نسل جدید در مواجهه با این شبیخون عنوان کرده و افزود: متاسفانه ما حتی در تعریف فرهنگ جزیره ای و سلیقه ای عمل کرده ایم . لذاست که بنظر بنده ابتداءً می بایست دایره فرهنگ را برای خودمان بازتعریف کنیم تا بتوانیم افق حرکت خود را در این میدان وسیع و متنوع ببینیم .
فرماندارویژه دزفول ؛ رفع موانع شبکه دیجیتال در دزفول؛محافل تحکیم مبانی اعتقادی و معرفتی با اساتید برجسته کشوری را جهت تقویت فرهنگ دینی مردم خواستار شد .
“دکترمهتدی” از اساتید دانشگاهی و فرهیخته دزفول نیز در سخنانی باتاکبد برعناصری چون عزم ملی،توجیه عوامل اجرایی،اعتقاد به درستی کارو برخورد همه جانبه ؛ از تدوین یک طرح جامع ویژه موضوع این جلسه خبر داد که قرار شد برای بررسی بیشتر یک نسخه از آن را به دبیرخانه ستاد احیا تحویل نماید.
“حجت الاسلام ابوهلال” دادستان دزفول و “حجت الاسلام کیانی” مدیرحوزه علیمه آیت الله قاضی دزفول نیز در سخنانی به ارائه دیدگاه های خود در باره موضوع جلسه پرداختند
در پایان جلسه درخصوص راه کارهای فرهنگی و قضایی برخورد با پدیده روزه خواری نیز در ماه مبارک رمضان بویژه اماکن مورد استفاده گردشگران مورد تبادل نظر واقع شد