به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “مجد دز”در آغازین روزهای سال ۹۳ هیئت امنای مدرسه ی علمیه خواهران ام ابیها سلام الله علیها با حضور “حجج الاسلام دکتر خسروپناه “، ” مخدوم ” ،”شاه آبادی”،”دکتر بهجت پور” و “حجت الاسلام والمسلمین قاضی دزفولی”،مدیران و معاونین این مدرسه علمیه تشکیل جلسه دادند .
موسس حوزه علمیه ام ابیها(س) “حجت الاسلام والمسلمین قاضی دزفولی” با ارائه گزارشی از روند ساخت این حوزه ، میزان هزینه ها،تجهیزات و … و فعالیت های صورت گرفته گفت: بفضل خدا وعنایات ویژه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله این مدرسه فعالیت خود را از بهمن ماه آغاز نموده که می تواند به عنوان پایگاه فرهنگی فعال در شهرستان و منطقه ایفای نقش نماید.
“نماینده ی ولی فقیه و امام جمعه دزفول” در ادامه از پیگیری اخذ مجوز دو مرکز تحقیقات و پژوهش و مرکزآموزشهای کوتاه مدت برای علاقه مندان خبر داد و سرکارخانم جعفرزاده مدیر مدرسه ام ابیها از فعالیت های آموزشی و کلاسها و اساتید این مرکز گزارشی ارائه کرد .
“حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور” عضو هیئت امنای این مدرسه ی علمیه ضمن تقدیر و تشکر اززحمات موسس مدرسه ام ابیها (س) و مسئولین آن ،حوزه های علمیه را راهی برای نشر جریان تفکر اسلامی دانسته که می توانند مردم را تریبت نمایند و هیچ روش دیگری چون فضاهای مجازی و … نمی تواند جایگزین آن گردد.
“دکتر بهجت پور” “مدیرموسسه قرآنی التمهید” افزود: طلاب در منطقه نقش توزیع علوم دینی و تربیتی دارند و در همین راستا برای آموزش هر چه بهتر و ارتقای سطح سواد قرآنی مردم دزفول ، دوره هایی با موضوع آشنایی با مباحث قرآنی، بیان ،تفسیر برای مردم و مهارت گزارش سوره ها زیر نظر “موسسه ی قرآنی التمهید “برنامه ریزی شده است.
استاد حوزه علمیه قم افزود: افرادی که علاقه لازم برای گذراندن این دوره ها را دارند انتخاب شده تا کارگاههای آموزشی چند روزه برای آنان برگزار شود .
“دکتر عبدالحسین خسروپناه “رییس موسسه پژوهش حکمت و فلسفه ایران نیز در ادامه ی این جلسه از برنامه ریزی برای برگزاری دوره هایی با موضوع مباحث کلامی و کلام جدید برای فارغ التحصیلان سطح ۳ حوزه علمیه خبر داده و اضافه کرد که از سوی این موسسه برای فارغ االتحصیلان این دوره ها گواهی نامه صادر خواهد شد.